Κορωνοϊός: Κατέληξε 77χρονος στον Ευαγγελισμό

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Κατέληξε 77χρονος στον Ευαγγελισμό

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς σήμερα το πρωί, κατέληξε 77χρονος που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό.

Ο ηλικιωμένος δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ, ενώ είχε εντοπιστεί θετικός στον ιό στο γηροκομείο στο οποίο διέμενε. Έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ η αιτία του θανάτου του ήταν η καρδιακή ανακοπή.

Πρόκειται για το 292ο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Δείτε εδώ τι ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ο Χαρδαλιάς για την χρήση μάσκας!

Πηγή: Protothema.gr

Θρίλερ στην Μόρια: Πήρε φωτιά ο καταυλισμός - Στον δρόμο δεκάδες μετανάστες που νοσούν από κορωνοϊό

Δραματικές είναι οι στιγμές στη Μόρια καθώς η φωτιά είναι σε εξέλιξη και δεκάδες μετανάστες που νοσούν από κορωνοϊό έχουν βρεθεί στον δρόμο. Ο καταυλισμός έχει εκκενωθεί.

Ο κορωνοϊός «καίει» τη Μόρια αφού τα δεκάδες διαπιστωμένα κρούσματα ήρθαν να επιβεβαιώσουν τους χειρότερους φόβους, με τον καταυλισμό να καίγεται, έπειτα από εξέγερση προσφύγων και μεταναστών, όλη τη νύχτα της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι νωρίς το πρωί σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, την ώρα που έχουν εγκαταλείψει τη δομή χιλιάδες άνθρωποι, για την εκ νέου εγκατάσταση των οποίων δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, στο νησί μεταβαίνουν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ με συνολικά 60 άνδρες, ώστε να συνδράμουν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω των ενισχυμένων ανέμων, οι φλόγες μεταφέρθηκαν πολύ γρήγορα εντός των εγκαταστάσεων του ΚΥΤ, με συνέπεια ολόκληρη η περιοχή να μετατραπεί σε μία τεράστια εστία φωτιάς, καίγοντας τα πάντα και ειδικότερα τα κοντέινερ και τις σκηνές, όπου διέμεναν πάνω από 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες.