Έκτακτο: Κρούσμα κορωνοϊού στα Lidl - Σε αυτή την περιοχή κλείνει το κατάστημα

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο: Κρούσμα κορωνοϊού στα Lidl - Σε αυτή την περιοχή κλείνει το κατάστημα

Με μια έκτακτη ανακοίνωση το συγκεκριμένο κατάστημα Lidl αποκάλυψε πως υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού και πως θα κλείσει στην συγκεκριμένη περιοχή για λίγο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Lidl αναγράφει

Θα διενεργηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία, ώστε να δοθεί το πιστοποιητικό απολύμανσης, ενώ θα πεταχτούν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα αρτοποιείου έψησης (bake off) και θα αντικατασταθούν με νέα μετά την απολύμανση.

Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος, ενώ το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει με νέο προσωπικό.

H Lidl Ελλάς διαβεβαιώνει τους εργαζομένους και τους καταναλωτές ότι θα συνεχίσει να τηρεί τα υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφάλειας βάσει των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών αλλά και της πιστοποίησης Covid Shield από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas που έχει λάβει στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» και ελέγχεται συνεχώς.

Δείτε στο Athensmagazine.gr σε ποια περιοχή υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού στα καταστήματα Lidl