Καστοριά: Νεκρός 31χρονος που βρισκόταν σε καραντίνα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καστοριά: Νεκρός 31χρονος που βρισκόταν σε καραντίνα

Ένας 31χρονος από την Καστοριά ο οποίος ήταν σε καραντίνα, καθώς εργαζόταν στο εργοστάσιο της Πέλλας που έκλεισε λόγω κορωνοϊού έχασε τη μάχη με τη ζωή το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού και είχε βγει αρνητικός. Aναμένεται ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν ο άτυχος 31χρονος έφυγε λόγω COVID ή εξαιτίας άλλων παθολογικών αιτίων.

Δείτε σε ποιες περιοχές ξεκινάνε τα lockdown!

Πηγή: Athensmagazine.gr

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα πάνω από 10 άτομα του ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο της Ρόδου!

Πάνω από 10 άτομα του ιατρικού προσωπικού, γιατροί, μαίες και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Ρόδου είναι από χθες Κυριακή σε καραντίνα, επειδή ήρθαν σε επαφή με μια έγκυο από τη Σομαλία που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για να γεννήσει και έκανε το τεστ για κορωνοϊό, όμως την έπιασαν οι πόνοι το πρωί του Σαββάτου πριν βγει το αποτέλεσμα. Τη μετέφεραν στην αίθουσα τοκετού, όπου, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού, το παιδί, δυστυχώς, γεννήθηκε νεκρό.

Το απόγευμα της Κυριακής έγινε γνωστό ότι η γυναίκα είναι θετική στον κορωνοϊό. Αποτέλεσμα ήταν να τεθούν σε καραντίνα για πέντε ημέρες, πέντε γιατροί, αναισθησιολόγοι, γυναικολόγοι και παιδίατρος, μαίες, νοσηλευτές και καθαρίστρια. Το περιστατικό αυτό αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Ρόδου, αφού θα έχει στη διάθεσή του μόνο δύο αναισθησιολόγους για όσο διάστημα χρειαστεί. Κρούσμα σε σχολείο, θετικός καθηγητής!