Τροχαίο: Οικογενειακή τραγωδία στη Νάξο, νοσηλεύεται 9χρονο κορίτσι!

Θρήνος για τη μητέρα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τροχαίο: Οικογενειακή τραγωδία στη Νάξο, νοσηλεύεται 9χρονο κορίτσι!

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Νάξο όταν ο πατέρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα η μητέρα της να τραυματιστεί θανάσιμα! Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το 9χρονο κοριτσάκι.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/09), προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία του νησιού. Το 9χρονο κοριτσάκι που πλέον δίνει τη δική του μάχη σε νοσοκομείο της Αθήνας, απεγκλωβίστηκε από άνδρες της πυροσβεστικής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της. Σημειώνεται ότι η 9χρονη και η αδελφή της είναι αθλήτριες βόλεϊ.

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι η 9χρονη
«Αυτό που ξέρω είναι ότι η μικρή η αθλήτρια μας η Ολιάνα είναι σε πιο δύσκολη κατάσταση, ότι έχει κάποια χτυπήματα σοβαρά στο κεφάλι, είναι σε δύσκολη κατάσταση. Η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια μας έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, νοσηλεύεται και αυτή και περιμένουμε να έχουμε καλύτερα νέα για την πορεία της υγείας της», δήλωσε μεταξύ άλλων χθες στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλοτίου της Νάξου, Στέφανος Τσάφος. Ακόμη, ένας τραγουδιστής βρέθηκε στην εντατική μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, τόσο η 9χρονη, όσο και η 15χρονη αδερφή της, ο αδερφός της και ο πατέρας τους, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Πρόκειται για μια οικογένεια από την Αλβανία, η οποία έμενε πολλά χρόνια στη Νάξο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στο νησί.

Η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις του πατέρα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ όταν έχασε τον έλεγχο του ΙΧ.

Τροχαίο στην Νάξο

ΠΗΓΗ: iefimerida

Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρό βρέφος σε τροχαίο

Μία πραγματική τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο χθες το βράδυ και συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου. Ένα βρέφος μόλις δεκαέξι μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων.

Ήταν περασμένες εννέα όταν δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά. Το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί Citroen στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδηρικών.

Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Οι τρεις τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας

Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.