Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κορωνοϊός: Ακόμα ένας νεκρός στο ΑΧΕΠΑ!

Στους 315 οι νεκροί!

Κορωνοϊός: Ακόμα ένας νεκρός στο ΑΧΕΠΑ!
Ενημέρωση 16.09.2020 11:44
Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Ακόμα ένας νεκρός σήμερα στην λίστα του κορωνοϊού!

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού, καθώς σήμερα κατέληξε και ένας 65χρονος στο ΑΧΕΠΑ ανεβάζοντας το δραματικό απολογισμό σε 315.

Πρόκειται για άνδρα 65 ετών που είχε υποκείμενα νοσήματα και κατέληξε μετά από νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο ΑΧΕΠΑ. Δείτε εδώ που θα είναι υποχρεωτική η μάσκα μετά από τα έκτακτα μέτρα!

Το σοβαρό ενδεχόμενο να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο η εικόνα της πανδημίας στη χώρα μας, φτάνοντας ακόμη και τα 1.000 κρούσματα την ημέρα, επισημαίνουν οι ειδικοί, ενώ ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown, αν η κατάσταση δεν σημειώσει βελτίωση, άφησε σήμερα –για πρώτη φορά, μετά από καιρό- η κυβέρνηση.

Κορωνοϊός: Θετική μάνα που πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά της μάσκας!

Θετική στον κορωνοϊό εντοπίστηκε μητέρα στην Πάτρα, η οποία πρωτοστατούσε στο κίνημα των αρνητών της μάσκας στα σχολεία.

Η μητέρα, είχε σπεύσει μάλιστα να στηρίξει την κατάληψη του σχολείου του γιου της, στην οποία ο μαθητής συμμετείχε.

Σημειώνεται, μάλιστα ότι η γυναίκα είναι υπάλληλος νοσοκομείου και τώρα η ίδια, τα παιδιά που συγχρωτίστηκαν με τον γιο της και άτομα του νοσοκομείου που δουλεύει, ανησυχούν για τη διασπορά που μπορεί να προήλθε από εκείνη.

Την ίδια ώρα τρία σχολεία στην Πάτρα και ένα στην Αχαΐα, έμειναν κλειστά λόγω του λουκέτου που έβαλαν σε αυτά οι αποκαλούμενοι μαθητές αρνητές της μάσκας, παρακινούμενοι σε πολλές περιπτώσεις και από τους γονείς τους.

Κορωνοιος πάτρα κατάληψη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Μίνι lockdown στα Τρίκαλα - Τα έκτακτα μέτρα

Κορωνοϊός: Θετικός μαθητής Γυμνασίου

Share