Έκτακτο από τον Σάκη Αρναούτογλου για το "χτύπημα" της κακοκαιρίας - Προσοχή

Η ανάρτηση στο Facebook πριν από λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο από τον Σάκη Αρναούτογλου για το

Η κακοκαιρία Ιανός έχει αρχίσει να χτυπά την χώρας μας και ο Σάκης Αρναούτογλου, ο γνωστός μετεωρολόγος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να πει στους διαδικτυακούς τους φίλους να προσέχουν με αυτά που έπεται να συμβούν.

"Μεσογειακός Κυκλώνας και επίσημα πλέον με το " μάτι" του να βγάζει...μάτι την τελευταία ώρα πλησιάζοντας τη δυτική Ελλάδα!!!", τόνισε χαρακτηριστικά!

Έκτακτη ανακοίνωση Χαρδαλιά για την κακοκαιρία - Πότε θα γίνει;

Μεσογειακός Κυκλώνας και επίσημα πλέον με το " μάτι" του να βγάζει...μάτι την τελευταία ώρα πλησιάζοντας τη δυτική Ελλάδα!!!

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Thursday, September 17, 2020

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για πιθανό κίνδυνο εμφάνισης και πλημμυρικών φαινομένων

Ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ, προειδοποίησε για την κακοκαιρία που πρόκειται να φτάσει στην Ελλάδα σε λίγες ώρες. Μίλησε για πιθανό κίνδυνο εμφάνισης και πλημμυρικών φαινομένων.

«Θέλει προσοχή γιατί πολλά προγνωστικά μοντέλα, θέλουν μεγάλα ύψη βροχής να πέφτουν σε πολλά μέρη της Ελλάδας» τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προγνώστης καιρού.

Συγκεκριμένα, πολύ δύσκολη θα είναι η κατάσταση από το απόγευμα της Πέμπτης και κυρίως καθ' όλη τη διάρκεια της Παρασκευής.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, θα «σκάσουν» κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς το ξημέρωμα της Παρασκευής. Οι άνεμοι δεν αποκλείεται να φτάσουν σε ριπές ακόμα και τα 10 μποφόρ. Δείτε βέβαια και τι καιρό θα έχουμε μέχρι σήμερα το βράδυ.