Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας

Ανήκει στην 43χρονη φαρμακοποιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας

Στην 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοείτο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο “Ιανός” έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον δήμο Μουζακίου Καρδίτσας.

Το πτώμα εντόπισε σκύλος της ΕΜΑΚ μέσα στη λάσπη στις όχθες του ποταμού Πάμισου.

Το αυτοκίνητο της 43χρονης είχε εντοπιστεί το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι.

Αγνοούμενοι Καρδίτσα

Ο επικεφαλής των ερευνών είπε: «Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε δέντρα. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες. Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Τη βρήκε ο σκύλος της ελληνικής αστυνομίας».

Η φαρμακοποιός είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στο Μουζάκι την ημέρα που χτύπησε την περιοχή η κακοκαιρία Ιανός, στις 19 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Κακοκαιρία «Ιανός»: Τρίτος νεκρός στην Καστανιά Καρδίτσας

Ανθρώπινες απώλειες και τεράστιες καταστροφές άφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθο, Καρδίτσα, Φάρσαλα, αλλά και Κρήτη. Υπάρχει τρίτος νεκρός στην Καστανιά.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Κυριακής άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν νεκρό στα χαλάσματα του σπιτιού του έναν αγνοούμενο 62χρονο άνδρα στην Καστανιά Καρδίτσας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες εντοπισμού της 43χρονης στο Μουζάκι Ο κρατικός μηχανισμός επικεντρώνεται σήμερα στην αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα. Κατάρρευσε το Κέντρο Υγείας στο Μουζάκι.

Κακοκαιρία Ιανός: Σοκαριστικές εικόνες από τις καταστροφές στο Ζηλευτό Φθιώτιδας

Τεράστιες καταστροφές έχει προκαλέσει στο Ζηλευτό Φθιώτιδας η επέλαση της κακοκαιρίας Ιανός, που πλήττει από εχθές τη χώρα. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, η καταιγίδα διαρκείας που «έπνιξε» την περιοχή το βράδυ είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, να καταστραφούν περιουσίες και να προκληθούν ζημιές ανυπολόγιστης αξίας. Μέχρι πριν λίγο, οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν ακόμη να βγάλουν το νερό από τα σπίτια τους.

Στο σημείο βρέθηκε ο Υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ Συμεών.

Κακοκαιρία Ιανός καταστροφές

Ζηλευτό Φθιώτιδας κακοκαιρία Ιανός