Θρήνος! Πέθανε η Άλκηστις Παυλίδου

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε η Άλκηστις Παυλίδου

Θρήνος έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ώρες στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε σε ηλικία 74 ετών και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός, Άλκηστις Παυλίδου.

Η Άλκηστις Παυλίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Οκτωβρίου 1946. Σε ηλικία μόλις έντεκα χρόνων λάμβανε μέρος σε παιδικά προγράμματα του ΡΙΚ στο ραδιόφωνο και μετά στη τηλεόραση.

Άλκηστις Παυλίδου θάνατος

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Τελειώνοντας τις θεατρικές τις σπουδές το 1976 επέστρεψε στη Κύπρο. Ξεκίνησε από το ΡΙΚ και το ραδιόφωνο. Στο ΘΟΚ μπήκε το 1977 όπου συνεργάστηκε σαν τακτική ηθοποιός μέχρι το 2002, ενώ θρήνος ξέσπασε και με την είδηση πως πέθανε ένας γνωστός σχεδιαστής από κορωνοϊό.

Στο ΘΟΚ της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σημαντικούς ρόλους σε παραστάσεις στη Κύπρο και το εξωτερικό όπως: «Ικέτιδες», «Τρωάδες», «Οθέλλος» και άλλα.

Θρήνος - Πέθανε ο Νίκος Στωϊκίδης

Πέθανε ο αστρονομικός ερευνητής και ιδρυτής του Αστεροσκοπείου της Λάρισας Νίκος Στωϊκίδης και με την είδηση του θανάτου του, επικρατεί θρήνος.

Ο Νίκος Στωικίδης συνέδεσε τη ζωή του με την αστρονομία στη Λάρισα, αφού το πάθος του για την παρατηρησιακή αστρονομία και τη διάδοσή της ήταν αστείρευτο και υπηρέτησε το χώρο αυτό για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, επισημαίνει τα εξής: «Στον Νίκο Στωϊκίδη οφείλεται η ίδρυση και λειτουργία του Αστεροσκοπείου της Λάρισας. Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην αστρονομία και την παρατήρηση. Αποτέλεσε παράδειγμα για πολλούς φίλους της αστρονομίας στην Λάρισα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Εκφράζω στους οικείους τα θερμά μου συλλυπητήρια». Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε ο Χρήστος Ρέμος.

Πηγή: thessalianews.gr

Πένθος - Έφυγε από ζωή ο Θωμάς Αλεξόπουλος

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια βόλεϊ του Άρη, καθώς έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο έφορος του γυναικείου τμήματος, Θωμάς Αλεξόπουλος.

Ο 69χρονος νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ τις τελευταίες 45 ημέρες.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο team manager της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, με ανάρτηση στο Facebook:

«Αν κάτι μένει στον επίλογο είναι η εκτίμηση, η αγάπη και ο σεβασμός. Ο Θωμάς Αλεξόπουλος για τον κόσμο, αλλά για εμάς ο Μάκης μας, ήρθε στην ομάδα ως φίλος του κυρίου Γιάννη Ρεντζεπέρη και με τον χαρακτήρα του έγινε φίλος και πολλές φορές ψυχολόγος όλων μας. Η παρουσία του ουσιαστική και αληθινή και το χαμόγελο του πάντα μας γέμιζε με αισιοδοξία. Η απουσία του σίγουρα θα είναι δύσκολη, αλλά είναι δεδομένο πως πάλι θα βρει έναν τρόπο να μας προσέχει από εκεί ψηλά.

Θωμάς Αλεξόπουλος πέθανε από κορωνοϊό

Καλή δύναμη στην οικογένεια του, οι γιοι του είναι σίγουρο πως είναι περήφανοι που είχαν έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο για πατέρα τους. Αντίο φίλε Μάκη».

Ο έφορος των αναπτυξιακών τμημάτων του γυναικείου βόλεϊ του Άρη ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην οικογένεια του Άρη. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε ο Χρήστο Φωτιάδης.

Πηγή: athensmagazine.gr