Δίκη Χρυσής Αυγής: Δείτε live τις τελευταίες εξελίξεις

Παρακολουθήστε τις εδώ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δίκη Χρυσής Αυγής: Δείτε live τις τελευταίες εξελίξεις

Μετά από 5,5 χρόνια διαδικασίας, έφτασε η κορυφαία στιγμή της δίκης της Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση της απόφασης. Παρακολουθήστε live στο YouWeekly.gr όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο Εφετείο για την ανακοίνωση της απόφασης ήταν η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που δεν έχει λείψει από καμία δικάσιμο τα τελευταία πέντε χρόνια. Από το δικαστήριο απουσιάζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Έξω από το Εφετείο έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άνθρωποι για να διαδηλώσουν, μεταξύ των οποίων μέλη του ΠΑΜΕ, αντιεξουσιαστές αλλά και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Παρακολουθήστε εδώ live τις τελευταίες εξελίξεις:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Γεμάτες οι ταράτσες με αντιεξουσιαστές γύρω από το Εφετείο

Πάνω από 2.000 χιλιάδες αστυνομικοί είναι στο επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι το πώς θα κινηθούν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου βρίσκονται στις ταράτσες κτιρίων στην Αλεξάνδρας.

Επί της οδού Δέγλερη στις ταράτσες έξι κτιρίων από τα Προσφυγικά, υπάρχουν αντιεξουσιαστές με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και όλη την ώρα πετάει από πάνω τους drone της Αστυνομίας που δίνει συνεχώς εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ.

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!

Οι αστυνομικοί βρίσκονται πέριξ των κτηρίων των Προσφυγικών που τελούν υπό κατάληψη και παρακολουθούν προς το παρόν με διακριτικό τρόπο τις κινήσεις των νεαρών που είναι ακροβολισμένοι πάνω στις ταράτσες.

Δίκη χρυσής αυγής αντιεξουσιαστές

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα: