Σοκ - Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

Θρίλερ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοκ - Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης σε υπόγειο διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν στην Αστυνομία έντονη δυσοσμία. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος αντίκρισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Η ένοικος του διαμερίσματος είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Κυριακή. Η ύπαρξη ιχνών αίματος στο δάπεδο της οικίας καθώς και κάποια πεσμένα έπιπλα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Θρίλερ επικρατεί και στην Καλαμάτα μετά από τον πυροβολισμό 18χρονου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν το διαμέρισμα.

Θρίλερ στην Στυλίδα - Βρήκαν πτώμα γυναίκας να επιπλέει

Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρυσαν ψαράδες στη Στυλίδα το πρωί της Τρίτης, όταν εντόπισαν το πτώμα μιας γυναίκας να επιπλέει.

Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό για να ανασύρει το πτώμα της γυναίκας, ενώ σύμφωνα με το LamiaReport πρόκειται για αλλοδαπή, πιθανότατα Αλβανίδα ηλικίας 50 ετών περίπου, η οποία δεν ήταν γνωστή στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα καθόταν μόνη της, μέχρι πολύ αργά το βράδυ, σε καφετέρια της παραλίας και έπινε.

«Ήταν πολύ στεναχωρημένη και δεν μιλούσε σε κανέναν. Τη ρωτήσαμε αν θέλει κάποια βοήθεια και μας απάντησε αρνητικά...», είπε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport, που την είδε για τελευταία φορά γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα.

Τα πράγματά της τα είχε αφήσει εκεί που καθόταν, στις καρέκλες της καφετέριας, όπως και το κινητό της, το οποίο ήταν κλειστό, ενώ η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα με τα ρούχα της.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε. Το ένα σενάριο είναι να έκανε βόλτα στην προβλήτα από το λιμανάκι και ζαλισμένη, όπως ήταν, να έπεσε στη θάλασσα και το δεύτερο σενάριο είναι να έβαλε τέλος η ίδια στη ζωή της.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας.