Συναγερμός στον Σκλαβενίτη - Βρέθηκε επικίνδυνο προϊόν

Προσοχή! Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός στον Σκλαβενίτη - Βρέθηκε επικίνδυνο προϊόν

Συναγερμός έχει σημάνει από εχθές στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων του Σκλαβενίτη καθώς ύστερα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ, έγινε γνωστό πως βρέθηκε ένα επικίνδυνο προϊόν, το οποίο μάλιστα αποσύρθηκε άμεσα από τα ράφια.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για τη νοθεία του μελιού» έτους 2020, προέβη σε δειγματοληψία των προϊόντων:

Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «Άριστον μέλι Ανθέων», καθαρού βάρους 650g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 200430-1 και ημερομηνία λήξης 30/04/2022. Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται για την επιχείρηση «ΝΤΙΜΦΙΛ Α.Ε.», από την επιχείρηση «ΜΕΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε.» ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.», Ευριπίδου 69 & Αιγέως 31-35 & Ασκληπιού, Καλλιθέα.

Δείτε εδώ ωστόσο τι συμβαίνει με τις περικοπές που κάνει σε κάποιους μισθούς η εταιρεία!

Μετά από την εξέταση των ανωτέρω δειγμάτων διαπιστώθηκε η παρουσία της χημικής ουσίας 4-μεθυλ-ιμιδαζόλιο (4-ΜΕΙ), η οποία αποτελεί δείκτη της παρουσίας των πρόσθετων χρωστικών «καραμελόχρωμα Ε150c και Ε150d», οι οποίες δεν επιτρέπονται στο μέλι και χαρακτηρίστηκαν ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων των εν λόγω προϊόντων και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.

Ρίγη συγκίνησης από τον Σκλαβενίτη - Ενισχύει χρηματικά όσους...

Χρηματική ενίσχυση στους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στα Φάρσαλα προσφέρει η εταιρεία μετά τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή τονίζοντας ότι στέκεται πάντα αρωγός σε αυτούς και τις οικογένειες τους.

Οι εργαζόμενοι του Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στα Φάρσαλα ευχαριστούν θερμά την εταιρεία “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο ifarsala.gr.

Γονάτισε την κοινή γνώμη ο Σκλαβενίτης - Ρίγη συγκίνησης με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

Το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, για την συγκινητική το κίνηση να παρέχει τρόφιμα και νερό στους υπάλληλους και τους εθελοντές που συμμετείχαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Υπάρχουν φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Facebook.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο κ. Μπουρνούς:

Η εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ παρούσα σήμερα το μεσημέρι στο Πυροφυλακιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου φέρνοντας τρόφιμα και νερά για τους υπαλλήλους και τους εθελοντές.

Τους ευχαριστούμε άλλη μια φορά γιατί αποδεδειγμένα είμαι συνεχεια δίπλα μας.

Και μιας και αναφερόμαστε σε σούπερ μάρκετ, δείτε εδώ ένα καινούργιο που ανοίγει κι έχει πιο χαμηλές τιμές κι από αυτές των Lidl.

Σκλαβενίτης μοιράζει νερά σε υπαλλήλους