Δίκη Χρυσής Αυγής: Εξελίξεις και αγωνία για τις ποινές!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δίκη Χρυσής Αυγής: Εξελίξεις και αγωνία για τις ποινές!

Αγωνία επικρατεί τις τελευταίες μέρες για το ποιες θα είναι οι ποινές στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, με τη δίκη να συνεχίζεται τη Δευτέρα (12/10) και το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να καλείται σε μια ακόμη δύσκολη απόφαση.

Ενώ όλες οι εκτιμήσεις συνέκλιναν πως χθες (9/10) το δικαστήριο θα ανακοίνωνε την απόφαση επί των ελαφρυντικών περιστάσεων (μάλιστα αυτήν την πρόθεση ανέφερε κατά τις πρώτες ώρες της χθεσινής διαδικασίας και η πρόεδρος του δικαστηρίου κ. Λεπενιώτη), τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό και η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί στις 10 το πρωί της Δευτέρας, αφού η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε διακοπή της διαδικασίας γύρω στις 17:00 το απόγευμα. Την Δευτέρα η απόφαση για τα ελαφρυντικά!

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» στην έντυπη έκδοσή του, ακούστηκε να αναφέρει προς τους δικηγόρους «υπάρχουν και οι ανθρώπινες αντοχές», με την κόπωση των παραγόντων της δίκης να είναι λογική, αφού η διαδικασία συνεχίζεται από την προηγούμενη Τετάρτη χωρίς διακοπή, με πολύωρες δικασίμους που φτάνουν μέχρι αργά το απόγευμα....Διαβάστε περισσότερα στο AthensMagazine!