Επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Επίθεση δέχθηκε στο σπίτι του ο Άρης Πορτοσάλτε καθώς κουκουλοφόροι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας που μένει και επίσης πέταξαν τρικάκια στον χώρο της εισόδου.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο Άρης Πορτοσάλτε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Πορτοσάλτε έγραψε για την επίθεση που δέχθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, «η επί ημέρες στοχοποίηση μου από "Αυγή" και "Εφημερίδα των Συντακτών" έπιασε τόπο».

Σημειώνουμε ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και τον Φεβρουάριο όπου μέλη του Ρουβίκωνα είχαν γράψει συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας του.

Την επίθεση στον Αρη Πορτοσάλτε καταδίκασαν Πέτσας, Γεωργιάδης

Την επίθεση στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο Αρης Πορτοσάλτε καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Η επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης αλλά και στην οικογενειακή εστία. Την καταδικάζουμε. Καμία ενέργεια που επιχειρεί να φιμώσει και να τρομοκρατήσει δεν έχει θέση στη Δημοκρατία μας», ενώ επίθεση στο σπίτι του πριν από λίγο καιρό δέχθηκε και ο Μένιος Φουρθιώτης.

«Ο Αρης Πορτοσάλτε εδώ και χρόνια δέχεται στο σπίτι του, συνεχώς επιθέσεις από τους «λεβέντες» της Άκρας Αριστεράς διότι δεν συμφωνούν με όσα λέει. Κανένας από την Αριστερά δεν έχει βγει να υπερασπιστεί το δικαίωμα του να λέει ό,τι αυτός νομίζει και να καταδικάσει. Μαζί σου Άρη!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Πηγή: ethnos.gr

Ποιος είναι ο Άρης Πορτοσάλτε που δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι δημοσιογράφος και διευθύνων σύμβουλος του ελληνικού ραδιοφωνικού σταθμού Skai 100.3 και του τηλεοπτικού καναλιού Skai TV. Είναι δημοσιογράφος από το 1984. Το 1989, ξεκίνησε ως δημοσιογράφος εφημερίδων. Στη συνέχεια συνέχισε ως ραδιοφωνικός παραγωγός για το Skai 100.3.