Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη - 33χρονος μαχαίρωσε 32χρονο

Ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη - 33χρονος μαχαίρωσε 32χρονο

Σοκ έχει προκαλέσει ένα άγριο έγκλημα που σημειώθηκε χθες, όταν ένας 32χρονος έχασε τη ζωή του, χθες το βράδυ, λίγο μετά τον τραυματισμό του με μαχαίρι από 33χρονο με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί, στο δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

Ο δράστης χτύπησε με μαχαίρι το θύμα στην καρωτίδα και στη συνέχεια έφυγε από την περιοχή. Το θύμα, βαριά τραυματισμένο διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου μία ώρα αργότερα κατέληξε.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση και αναζήτησαν τον δράστη τον οποίο εντόπισαν στο σπίτι του, ενώ πάνω του βρέθηκε και το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει.

Δράστης και θύμα είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν την τοπική αστυνομική αρχή ενώ ο λόγος του διαπληκτισμού τους δεν έχει γίνει γνωστός, ενώ μία άγρια δολοφονία σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό και στην Μάνδρα.

Πηγή: protothema.gr

Άγρια δολοφονία στην Καλλιθέα - "Γάζωσαν" 60χρονο

Μια άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Καλλιθέας. Άγνωστοι «γάζωσαν» έναν 60χρονο άνδρα.

Αρχικά, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε στα τραύματα του.

Όπως γράφεται ο 60χρονος είναι γνωστός στι Αρχές, ενώ είχε καταδικαστεί το 1995 και το 2002 για ανθρωποκτονίες.

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Στη φυλακή ο 60χρονος για τη δολοφονία

Τον δρόμο για τις Φυλακές Τρικάλων πήρε ο 60χρονος για το τραγικό έγκλημα στην Παναγιά Καλαμπάκας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, κατά το οποίο ο άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια ενός καυγά και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr το μεσημέρι της Τρίτης ο 60χρονος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου προκειμένου να απολογηθεί.

Εμφανώς καταβεβλημένος, δεν θέλησε να εκπροσωπηθεί νομικά.

Μετά τη σύντομη απολογία του, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε το δρόμο για τις Φυλακές της Μπαλκούρας

Το χρονικό

Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν μετά από έντονο καυγά του ζευγαριού, ο 60χρονος φέρεται να πυροβόλησε τρεις φόρες την 52χρονη γυναίκα του. Έπειτα από λίγο, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, τραυματίζοντας την κοιλιακή του χώρα με μαχαίρι.

Συγχωριανοί που αντιλήφθηκαν το τραγικό συμβάν αλλά και ένας γιατρός που προσέτρεξε για βοήθεια ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Τη σορό της γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο άντρας που φέρεται να περίμενε την αστυνομία για να συλληφθεί, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών χωρίς το τραύμα του να εμπνέει ανησυχία

Το ζευγάρι φέρεται να ήταν σε διάσταση, ενώ είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ σοκ προκαλεί και η άγρια δολοφονία Έλληνα επιχειρηματία.

Πηγή: protothema.gr