Χαλκίδα: Εκτροχιάστηκε βαγόνι τρένου

Ευτυχώς όλα καλά..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαλκίδα: Εκτροχιάστηκε βαγόνι τρένου

Τον εκτροχιασμό βαγονιού τρένου του ΟΣΕ στη Χαλκίδα προκάλεσε η πτώση βράχων που σημειώθηκε στις γραμμές.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππο Τσαλίδη δεν υπάρχουν τραυματίες και οι επιβάτες του τρένου μεταφέρονται ήδη προς Αθήνα.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ στην περιοχή μεταβαίνουν συνεργεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να επιχειρήσουν να επαναφέρουν το βαγόνι στις γραμμές.

Πριν λίγους μήνες είχε εκτροχιαστεί τρένο και στην Κηφισιά!

Πηγή: protothema.gr

Εκτροχιάστηκε τρένο του Προαστιακού στο Ξυλόκαστρο

Μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση του εκτροχιασμού συρμού του Προαστιακό. Συγκεκριμένα, ένα τρένο του Προαστιακό στην περιοχή του Ξυλόκαστρου εξετράπη της πορείας του 500 µέτρα πριν από το σταθμό του Προαστιακού στο Ξυλόκαστρο.

Αναλυτικότερα, σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι σημειώθηκε εκτροχιασμός συρμού του Προαστιακού λίγο προτού καταφθάσει στην στάση του Ξυλόκαστρου, ενώ στο σημείο σπεύδουν οχήματα της Π.Υ, περιπολικά καθώς και ΕΚΑΒ.Ταυτοχρόνως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρά τραυματισμένα άτομα.

Αυτός είναι ο συρμός του Προαστιακού που εκτροχιάστηκε κοντά στο Ξυλόκαστρο

Εκτροχιασμός Τρένο Προαστιακός Ξυλόκαστρο

Νεκρός 20χρονος στον ΗΣΑΠ Αττικής

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για έναν άτυχο 20χρονο ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στον σταθμό ΗΣΑΠ Αττικής. Ο νεαρός πέθανε από ηλεκτροπληξία, καθώς επιχείρησε να περπατήσει στις γραμμές του τραίνου.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Ο άτυχος νεαρός, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να καταλήξει από ηλεκτροπληξία.

Νεκρός στον ηλεκτρικό

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε και στη Ναυπακτία, με μία 19χρονη η οποία γέννησε και το βρέφος της βρέθηκε νεκρό. Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά, μετά την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά υπάρχει η εκτίμηση ότι ήθελε να διασχίσει τις ράγες για να κάνει γκράφιτι.