Επίθεση με βιτριόλι: Νέο κρίσιμο χειρουργείο για την Ιωάννα

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Νέο κρίσιμο χειρουργείο για την Ιωάννα

Σε νέο χειρουργείο, συνολικά στο όγδοο, θα υποβληθεί η 34χρονη Ιωάννα, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα πριν από έξι μήνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Star, το χειρουργείο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και φαίνεται πως δεν ήταν προγραμματισμένο.

Ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο έκριναν πως η Ιωάννα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε αυτή την επέμβαση στο πρόσωπο για να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα που της έχει δημιουργήσει η επίθεση με το βιτριόλι.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως έχει επιβαρύνει την ψυχολογία της κοπέλας, η οποία μπαινοβγαίνει εδώ και έξι μήνες στα χειρουργεία.

Την ώρα που η άτυχη Ιωάννη κάνει το ένα χειρουργειο μετά το άλλο ώστε να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι δεν έχει απολογηθεί ακόμη.

Μάλιστα, στην υπόθεση έχει μπει άλλος ανακριτής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς καμία καθυστέρηση. Αυτό που απομένει είναι να παραδοθούν και τα εργαστηριακά αποτελέσματα, ώστε να συμπληρωθεί και ο φάκελος της υπόθεσης.

Τότε η κατηγορούμενη για την υπόθεση με το βιτριόλι θα πρέπει να επιλέξει αν θα πάει στη δίκη με ή χωρίς απολογία. Συγκλονίζει η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας μετά την επίθεση.

Πηγή: protothema.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες εξελίξεις - Διεκόπη η υπόθεση!

Η έρευνα για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα μπαίνει σε προσωρινή παύση εξαιτίας της αλλαγής του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Αυτού του είδους οι καθυστερήσεις συμβαίνουν σε αρκετές υποθέσεις, καθώς συχνά οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης παίρνουν μεταθέσεις ή προαγωγές ή μετακινούνται σε άλλα τμήματα. Δείτε όμως και τι βρέθηκε σε κινητά και λάπτοπ της κατηγορούμενης πριν λίγες μέρες.

Το καλοκαίρι του 2020 ο 17ος τακτικός ανακριτής Ιωάννης Ασπρογέρακας συμπλήρωσε πενταετία στη συγκεκριμένη θέση με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί -όπως ορίζεται- από άλλο πρόσωπο.

Πλέον η δικογραφία περνά σε γυναικεία χέρια. Ο λόγος της καθυστέρησης που σημειώνεται κάθε φορά όταν μια υπόθεση αλλάζει χέρια δεν είναι άλλος από την ανάγκη μελέτης της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από τον προηγούμενο δικαστικό λειτουργό.

Σημειώνεται ότι αναμένεται να διαβιβαστούν νέα στοιχεία από τις αστυνομικές αρχές, που προκύπτουν από τα πορίσματα και τους ελέγχους των εγκληματολογικών δικαστηρίων.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. έβαλαν στο μικροσκόπιο τα κινητά και το λάπτοπ της 35χρονης - που βρίσκεται στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας- και ανακάλυψαν αρκετά επιβαρυντικά στοιχεία όταν κατάφεραν να ανακτήσουν τα αρχεία της.