Κορωνοιός: Κρούσματα σε δημοτικό της Λάρισας και λύκειο Ελασσόνας

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοιός: Κρούσματα σε δημοτικό της Λάρισας και λύκειο Ελασσόνας

Νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στη σχολική κοινότητα Λάρισας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μαθητή της ΣΤ΄τάξης του 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Ήδη έχει κλείσει το τμήμα του συγκεκριμένου μαθητή, ενώ αυτή την ώρα εξελίσσονται διεργασίες με τη συμμετοχή και του Δήμου Λαρισαίων ώστε να πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους του Σχολείου, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ως άνω σχολείου θα πραγματοποιούσε έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα στη 1 το μεσημέρι.

Κρόυσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε και στο ΓΕΛ Ελασσόνας. Συγκεκριμένα μαθήτρια της Γ’ Λυκείου βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, έχει ενημερωθεί ο δήμαρχος Ελασσόνας και οι γονείς των μαθητών της τάξης και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Το σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό, ενώ η τάξη της μαθήτριας έκλεισε προληπτικά. Το Λονδίνο μόλις μπηκε σε lockdown!

Κορωνοιός: Εννέα θάνατοι σήμερα στη χώρα μας!

Μεγαλώνει συνεχώς η λίστα των θυμάτων από την πανδημία του κορωνοιού. Συγκεκριμένα, ακόμη εννέα άνθρωποι προστέθηκαν τις τελευταίες ώρες στη θλιβερή λίστα των νεκρών στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Δύο άνδρες ηλικίας 77 και 69 ετών έχασαν τη ζωή τους στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο πρώτος είχε υποκείμενα νοσήματα και ο δεύτερος όχι.
  • Μια 91χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος».
  • Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός απεβίωσε ένας ηλικιωμένος 87 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.
  • Ακόμη ένας ηλικιωμένος 97 ετών με υποκείμενα νοσήματα, έχασε την μάχη στο Θριάσιο.
  • Στην λίστα των νεκρών προστέθηκαν ακόμη δυο άνδρες, 58 και 74 ετών, από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»
  • Και δυο 69χρονοι που νοσηλευόταν στα νοσοκομεία «Ασκληπίειο Βούλας» και «Αλεξάνδρα»

Λαμία: Σε καραντίνα ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamianow.gr ένας εκ των τεσσάρων αστυνομικών που συμμετείχε στη διμοιρία η οποία βρέθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα για τα μέτρα ασφαλείας στη δική της Χρυσής Αυγής και ήταν θετικός στον κορωνοϊό είναι μέλος της ομάδας της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης.

Άμεσα ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο τέθηκαν σε καραντίνα μέχρι να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης.

Πηγή: iefimerida.gr