Θρίλερ με νεκρό βρέφος: Βρέθηκε σε σκουπιδότοπο!

Όλες οι λεπτομέρειες...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θρίλερ με νεκρό βρέφος: Βρέθηκε σε σκουπιδότοπο!

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού βρέφους σε σκουπιδότοπο στην περιοχή του Πεντακώμου στη Λεμεσό, το μεσημέρι της Παρασκευής. Τραγωδία επικρατεί και στην Ερέτρια καθώς πέθανε βρέφος δύο μηνών από αναρρόφηση.

Στο σημείο έσπευσαν σύσσωμη η ανακριτική ομάδα καθώς και ιατροδικαστές για αυτοψία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν. Θρήνος και στην Λάρισα με τον θάνατο ενός βρέφου!

Θρήνος στην Ερέτρια: Βρέφος 2 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή

ραγωδία επικρατεί στην Ερέτρια από το άκουσμα της τραγικής είδησης για τον αιφνίδιο θάνατο μωρού δύο μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima πρόκειται για μωρό δύο μηνών το οποίο έπαθε αναρρόφηση και μεταφέρθηκε από τους ίδιους τους γονείς στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες δυστυχώς όμως ήταν αργά για το μόλις δύο μηνών αγοράκι αλβανικής καταγωγής.

Η σορός του άτυχου μωρού μεταφέρεται για νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος 4 μηνών από κορωνοϊό

Μία πραγματικά τραγωδία έλαβε χώρα, όταν ενα βρέφος τεσσάρων μηνών που έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα πέθανε στην Πορτογαλία, από επιπλοκές του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές.

Το κοριτσάκι έπασχε εκ γενετής από «αρκετά σοβαρή» καρδιοπάθεια, εξήγησε η γενική διευθύντρια Υγείας, Γκράσα Φρέιτας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Το μωρό προσβλήθηκε από Covid-19 η οποία του προκάλεσε μυοκαρδίτιδα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Λισαβόνας όπου νοσηλευόταν.

Οι θάνατοι παιδιών από Covid-19 είναι σπάνιοι. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στα τέλη Μαΐου η Ελβετία ανακοίνωσε τον θάνατο ενός βρέφους που είχε μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό.

Από την έναρξη της πανδημίας, στην Πορτογαλία, μια χώρα περίπου 10 εκατομμυρίων κατοίκων, έχουν πεθάνει 1.786 άνθρωποι και έχουν μολυνθεί συνολικά 54.701.