Κορωνοιός: Τρίτος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοιός: Τρίτος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες!

Τρεις ακόμα συμπολίτες μας έχασαν σήμερα τη μάχη με τον κορωνοϊό, αυξάνοντας των συνολικό αριθμό των νεκρών στους 537.

Ειδικότερα, κατέληξε ένας 86χρονος τα ξημερώματα, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ όπου είχε διακομισθεί από τον Νοσοκομείο Πολύγυρου, ένας 74χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου και ένας 87χρονος στο Ιπποκράτειο. Θετικός και ο Αχιλλέας Μπέος.

Και οι τρεις έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Κορωνοιός: Θετική καθηγήτρια σε σχολείο της Λαμίας

Το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου προκλήθηκε αναστάτωση στη Λαμία και συγκεκριμένα στο 5ο Γυμνάσιο, όταν ανακοινώθηκε ότι το σχολείο κλείνει για απολύμανση, καθώς καθηγήτρια που εργάζεται σε αυτό βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η γυναίκα βρισκόταν σε καραντίνα από τη Δευτέρα, ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος και ανακοινώθηκε ως θετική αργά το βράδυ της Τετάρτης. Βάσει πρωτοκόλλου αναστέλλεται η λειτουργία (από 20/10) του Γ2 Τμήματος του 5ου Γυμνασίου στο οποίο είχε διδάξει 48 ώρες νωρίτερα, ενώ το σχολείο έκλεισε για προληπτική απολύμανση.

Θυμίζουμε ότι βάσει των ιχνηλατήσεων που έφεραν νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχει ανακοινωθεί η αναστολή λειτουργίας για 14 ημέρες των τμημάτων Β3 στο 6ο ΓΕΛ Λαμίας, η Β’ Τάξη στο 20ο Δημοτικό και το 1ο Τμήμα του 26ου Νηπιαγωγείου.

Κορωνοϊός: Θετικός ιερέας στο Ωραιόκαστρο

υναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ιερέας του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο, ο οποίος έχει τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, ο ιερέας διαγνώστηκε θετικός μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη σήμερα. Ήδη έχει τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα, ενώ αισθάνεται καλά και εμφανίζει ήπια συμπτώματα.

Ο ιερέας απηύθυνε έκκληση σε όλους να τηρούνται «ευλαβικά τα υγειονομικά μέτρα και να χρησιμοποιείται η μάσκα μέσα στον ναό».

Προσθέτει δε: «Ευχόμαστε ο καλός Θεός σύντομα να πάρει αυτόν τον πειρασμό και να μας οδηγήσει όλους σε μετάνοια», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.