Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απόφαση - «βόμβα» από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Πελάτες προσοχή

Τι συμβαίνει με τα καταστήματα;

Απόφαση - «βόμβα» από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Πελάτες προσοχή
Ενημέρωση 24.10.2020 09:57
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σαν "βόμβα" πρόκειται να σκάσει στην αγορά η σημαντική απόφαση που πήραν τα ΑΒ Βασιλόπουλος. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων κάνει μία νέα κίνηση ματ η οποία σε κάθε περίπτωση ανατρέπει τα δεδομένα και αν είστε κι εσείς πελάτης πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή!

Αυτή είναι η απόφαση "βόμβα" που πήραν τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Συγκεκριμένα, ένδεκα καταστήματα μεταξύ των οποίων και ένα σουπερμάρκετ –πιθανώς της ΑΒ Βασιλόπουλος– θα λειτουργήσουν στο νέο διώροφο εμπορικό πάρκο που κατασκευάζει ο ολλανδικός όμιλος Ten Brinke στο οικόπεδο της ΒΙΣ, στη συμβολή της Πειραιώς και της Λεωφόρου Κηφισού στο Νέο Φάληρο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του businessdaily.gr.

Οι Ολλανδοί, που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στη χώρα μας, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, απέκτησαν το οικόπεδο που στέγαζε κάποτε την ΒΙΣ από την ισραηλινών συμφερόντων Helios Plaza. Οι ισραηλινοί είχαν αποκτήσει το ακίνητο στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με στόχο την ανάπτυξη εμπορικού κέντρου.

Η Plaza Centers κατέρρευσε και η θυγατρική της Helios Plaza έμεινε για χρόνια στα αζήτητα. Τελικά συγχωνεύθηκε με την «Develco Εκμετάλλευση Ακινήτων» που ελέγχεται από την Ten Brinke. Δείτε εδώ και την απάτη που κυκλοφορεί για τα ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωση

Ο ολλανδικός όμιλος εμπλέκεται σήμερα στην κατασκευή και διαχείριση πλήθους ακινήτων που ξεκινούν από πολυκατοικίες στα νότια προάστια ή στους Αμπελόκηπους και φτάνουν μέχρι καταστήματα και κτίρια γραφείων. Στο χαρτοφυλάκιο της Ten Brinke περιλαμβάνονται και ακίνητα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, κάποια από τα οποία είναι υπό σχεδιασμό όπως κτίριο επί της οδού Ερμού, οικόπεδα στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας όπως η Θεσσαλία, η Κρήτη, κ.α.

Το εμπορικό πάρκο που θα κατασκευαστεί στο οικόπεδο της ΒΙΣ θα καλύπτει συνολική επιφάνεια 14.800 τετραγωνικών μέτρων (τ.μ.), εκτός του υπογείου που θα είναι επιφάνειας περίπου 10.143 τ.μ. και δεν προσμετράται στον συντελεστή δόμησης.

Σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη για το νέο εμπορικό πάρκο, το ισόγειο χωρίζεται σε δύο κτίρια, ένα προς την δύση και ένα προς την ανατολή τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με μια διαμπερή στοά, με κατεύθυνση βορρά – νότου. Παράλληλα προβλέπεται στο βορειοανατολικό τμήμα του οικοπέδου κτίριο διώροφο με υπόγειο υγειονομικού ενδιαφέροντος εντελώς ανεξάρτητο από τα προηγούμενα με δική του είσοδο από την Λ. Πειραιώς και περιμετρική κυκλοφορία οχημάτων.

Στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) αναφέρεται πως ο σχεδιασμός προβλέπει τρεις όγκους, οι οποίοι περιλαμβάνουν υπόγειο, ισόγειο και α’ όροφο καθώς και φυτεμένο δώμα. Έναν όγκο προς τη δύση, τετραγωνικού σχήματος περίπου, και έναν προς την ανατολή- προς την παρακηφίσια οδό- ορθογωνικού σχήματος, σχεδόν παράλληλου με την οδό.

Οι δύο αυτοί όγκοι ενοποιούνται μέσω μιας περίπου «τριγωνικής διαμπερούς στοάς» η οποία είναι προσπελάσιμη από τον άξονα βορρά – νότου, δηλαδή από την Λεωφόρο Πειραιώς και την οδό Θεσσαλονίκης δημιουργώντας έτσι το ισόγειο το οποίο έχει συνολικό εμβαδό τα 7.640 τ.μ. Στο ισόγειο βρίσκονται εμπορικά καταστήματα, ένα κατάστημα μεικτών χρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο πρώτος όροφος συνολικού εμβαδού τα 7.112 τ.μ. θα περιλαμβάνει εμπορικά καταστήματα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στο υπόγειο περιλαμβάνονται χώροι στάθμευσης κατά κύριο λόγο. Προβλέπεται δε και ένα ανεξάρτητο κατάστημα διώροφο προς την Λ. Πειραιώς, μπροστά από το ανατολικό ορθογώνιο κτίριο.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ευχάριστα νέα για τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Μόλις έγινε γνωστό

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος. Μόλις πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστή μία πολύ σημαντική είδηση για τα σούπερ μάρκετ, η οποία σε κάθε περίπτωση αφορά όλους τους πελάτες τους.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσίασε στις «Δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019» το αποτέλεσμα, τον απολογισμό της κουλτούρας προσφοράς.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η φροντίδα για τις τοπικές κοινωνίες, η έγνοια για το περιβάλλον, η στήριξη των παραγωγών και του πρωτογενούς τομέα, η εμμονή στην ποιότητα, στην ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας, αλλά και στοιχεία του «χαρακτήρα» της ΑΒ Βασιλόπουλος -όπως η αποφασιστικότητα, η ταχύτητα, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα- αναδεικνύονται με σύγχρονο, εύληπτο τρόπο στην πολυσέλιδη έκθεση.

ΑΒ Βασιλόπουλος πολιτική

Διαβάστε, επίσης, εδώ ποιο προϊόν ανακλήθηκε από τα ράφια των ΑΒ Βασιλόπουλος!

Ενδεικτικά, παρουσιάζεται:

  • Το ενδιαφέρον της ΑΒ Βασιλόπουλος για τους ανθρώπους της και η επιλογή της να δίνει έμπνευση και ευκαιρίες σε ανθρώπους με ιδέες και όραμα. Μέσα στο 2019, δημιουργήσαμε 379 νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζομένων σε περισσότερους από 14.500. Προσφέραμε επίσης 173.900 ώρες εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα, επενδύσαμε 15,4 εκατ. ευρώ σε παροχές στο προσωπικό μας.
  • Η στήριξη των τοπικών κοινωνιών. Προσφέραμε πάνω από 3,1 εκατ. ευρώ σε δωρεές τροφίμων μέσα από τα Προγράμματά μας. Μέσω 250 φορέων, στηρίξαμε 123.000 συνανθρώπους μας και παρείχαμε μέσα από προγράμματα δωρεάς προϊόντων πάνω από 868.000 γεύματα σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, διαθέσαμε, μέσω του προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, πάνω από 200.000 υγιεινά γεύματα σε μαθητές σχολείων.
  • Η βαθιά και ειλικρινής σχέση με τους παραγωγούς, μέσα από δράσεις ενίσχυσης της παραγωγής και την καινοτομία, όπως το Πρόγραμμα Ευφυούς Γεωργίας. Σήμερα, το 90% των προμηθευτών μας είναι τοπικοί παραγωγοί!
  • Η ευαισθησία μας για το περιβάλλον. Το 2019, ανακυκλώσαμε πάνω από 3,5 εκατ. συσκευασίες. Περισσότερα από 8.000 παιδιά εκπαιδεύτηκαν στην ανακύκλωση μέσα από το Κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης». Μειώσαμε κατά 24,6% την ετήσια κατανάλωση ρεύματος (σε σχέση με το έτος βάσης 2008). Ταυτοχρόνως, ακολουθούμε τη δέσμευσή μας για να μειώσουμε έως το 2025 κατά 50% τη σπατάλη τροφίμων και κατά 50% τη χρήση πλαστικού.

Στην ΑΒ, δρούμε υπεύθυνα, διάφανα, βιώσιμα, επενδύοντας στους ανθρώπους, στην κοινωνία, στη χώρα μας. Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος κ. Βασίλης Σταύρου: «Σε όλη μας τη διαδρομή και σε καθετί που κάνουμε, θέλουμε να αφήνουμε το θετικό μας αποτύπωμα. Για όλους εμάς, αλλά και για τις μελλοντικές γενιές».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σημαντική ενημέρωση από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Αφορά όλους τους πελάτες

Απόφαση - «βόμβα» από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Πελάτες σας αφορά

Share