Κορωνοιός: Μεγαλώνει η λίστα - Τέταρτος νεκρός

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοιός: Μεγαλώνει η λίστα - Τέταρτος νεκρός

Το πρωί του Σαββάτου έχασε τη μάχη του κορωνοιου μια 86χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια. Στην συνέχεια οι θάνατοι έγιναν 4.

Στη συνέχεια ωστόσο έγιναν γνωστοί τρεις ακόμα θάνατοι. Ειδικότερα κατέληξε ένας 64χρονος στον «Ερυθρό Σταυρό», μια 81χρονης στο «Λαϊκό» κι μία 75χρονη στο ΝΙΜΤΣ. Όλοι οι ασθενείς έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 841 κρούσματα κορωνοϊού και 10 θανάτους που αύξαναν τον αριθμό των θυμάτων σε 559. Με τους θανάτους που έγιναν σήμερα γνωστοί, ο αριθμός των θυμάτων από κορωνοϊό στην Ελλάδα ανέρχεται σε 563.

Κορωνοιός: Θετικός ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης!

Θετικός στο κορωνοϊό με πυρετό βρέθηκε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου όπου και ο ίδιος με ανάρτηση του στα social media δήλωσε ότι νοσηλεύεται. Επίσης διαβάστε την ανησυχητική δήλωση του καθηγητή πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης σχετικά με τα κρούσματα ότι είναι πάνω από 50.000.

«Χθες το βράδυ γύρω στις 21:00 ανέβασα πυρετό 38. Ήρθα και πέρασα τη νύχτα στο νοσοκομείο» ανέφερε ο ίδιος σε ένα βίντεο προφανώς, από δωμάτιο νοσοκομείου. «Τώρα, είμαι καλύτερα. Ο πυρετός μου δεν είναι υψηλός. Η διαδικασία συνεχίζεται. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι αρνητικό από ιατρική άποψη,» πρόσθεσε ο ίδιος.

Το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο Ιμάμογλου, πολιτικός αντίπαλος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν εισήχθη στο νοσοκομείο χθες στις 22:00 το βράδυ (τοπική ώρα) αφού παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού. Δείτε εδώ και την προειδοποίηση του Μαγιορκίνη για τα άτομα που μολύνονται πιο εύκολα.

Κορωνοιός: Ακόμα ένας νεκρός στη χώρας μας!

Στους 560 οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας. Κατέληξε μία ηλικιωμένη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας.

Το πρωί του Σαββάτου έχασε τη μάχη μια 86χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».


Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 560.