Έκτακτη ενημέρωση από τα Lidl - Η απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω

Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη ενημέρωση από τα Lidl - Η απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω

Μόλις πριν από μερικές ώρες, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl, εξέδωσε μία έκτακτη ενημέρωση η οποία αφορά σε κάθε περίπτωση όλους τους πελάτες. Τα σούπερ μάρκετ, πήραν μία απόφαση που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά.

Αυτή είναι η έκτακτη ενημέρωση από τα Lidl

Με το ξεκίνημα της διάθεσης και μέσα σε λίγες μόνο μέρες το Lidl Plus κέρδισε τις εντυπώσεις και εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία «Κορυφαίες Εφαρμογές» τόσο στο App Store όσο και στο Google Play.

Οι Έλληνες καταναλωτές αγκάλιασαν από την πρώτη κιόλας μέρα το νέο πρόγραμμα πιστότητας της Lidl Ελλάς, καθιστώντας το απαραίτητο για τις καθημερινές τους αγορές, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία. Δείτε εδώ και μία ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες τα Lidl.

Η Lidl Ελλάς αφουγκραζόμενη τις επιθυμίες των καταναλωτών, δημιούργησε μία εφαρμογή, μέσω της οποίας δίνει τη δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή ξεχωριστά να απολαμβάνει ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, να παρακολουθεί ηλεκτρονικά τις συναλλαγές του, αλλά και μία σειρά ακόμη λειτουργιών και προνομίων.

Lidl εφαρμογή

Το Lidl Plus ήρθε για να μείνει και υπόσχεται στο μέλλον ακόμη περισσότερες δυνατότητες και περιεχόμενο με περισσότερα χαρακτηριστικά.

Μέσω του Lidl Plus, η εταιρία θέλει να καλύψει δύο βασικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή: την ευκολία στις αγορές και μελλοντικά προσωποποιημένες προσφορές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Και όλα αυτά χωρίς πόντους, χωρίς τη χρήση πλαστικής κάρτας, αλλά μόνο μέσω της χρήσης κινητού τηλεφώνου.

Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή δωρεάν από το App Store / Google Play, να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να απολαύσει άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τις προσφορές πριν επισκεφτούν τα καταστήματα της Lidl και όταν φτάσουν στο ταμείο, να σκανάρουν απλά την ψηφιακή κάρτα που θα βρουν εντός της εφαρμογής Lidl Plus, εξαργυρώνοντας έτσι τις προσφορές με την ολοκλήρωση της αγοράς τους.

Πηγή: athensmagazine.gr

Lidl: Η απάτη με τα προϊόντα σε προσφορά - Γι' αυτό δεν τα προλαβαίνετε σχεδόν ποτέ!

Αναρωτιέστε κι εσείς γιατί πάντα όταν βγάζουν τα Lidl προϊόντα σε προσφορά δεν βρίσκεται ποτέ κανένα στο κατάστημα της γειτονιάς σας; Πρώην υπάλληλος των σούπερ μάρκετ αποκάλυψε στο makeleio.gr για πρώτη φορά την μεγάλη... απάτη!

Παρακάτω θα διαβάσετε την καταγγελία του υπαλλήλου όπως ακριβώς σημειώθηκε στο makeleio.gr:

“Εργαζόμουν ως φύλακας σε κατάστημα LIDL στην Θεσσαλονίκη.

Αυτή η απάτη με τις προσφορές ισχύει για όλα τα προιόντα. Δηλαδή φέρνουνε από τα προιόντα που κάνουνε διαφήμιση λίγα κομμάτια και στον κόσμο λένε ότι τελείωσαν από νωρίς. Προσφάτως είχε πάει στην Γερμανία μία γνωστή μου και μου είπε πως ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο χεριών στα LIDL Γερμανίας το οποίο κοστίζει 0,79 Ε το αντίστοιχο εδώ στην Ελλάδα κοστίζει 1,76 Ε,το ίδιο ισχύει για όλα τα προιόντα.

Ακόμη είχα παρατηρήσει πως επί καθημερινή βάση πελάτες κάνανε παράπονα πως άλλη τιμή είχαν στα ράφια και άλλη τιμή περνούσε στο ταμείο.μιλάμε για μία διαφορά της τάξεως 4 με 5 λεπτών.

Τέλος δεν είναι δυνατόν να έχουν στα ψυγεία αλλαντικά τα οποία λήγουν σε δύο με τρεις ημέρες και να τα πουλούν με έκπτωση 30%,υπάρχει ταμπέλα η οποία αναγράφει πως τα συγκεκριμένα προιόντα λήγουν σε λίγες ημέρες αλλά όπως γνωρίζουμε η αλλαντίαση είναι από τις χειρότερες δηλητηριάσεις.

Με έκπτωση πουλούν και κοτόπουλα και κρέατα που λήγουν σε 3 με 4 ημέρες αλλά τις περισσότερες φορές υπάρχει ταμπέλα η οποία αναγράφει μόνο την έκπτωση και όχι ότι λήγουν σύντομα.”

Διαβάστε εδώ επίσης τι πρέπει να προσέξετε στο ταμείο για να μην σας χρεώσουν παραπάνω λεφτά!

TAGS