Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από σαμπουάν των Lild - Βρέθηκε μέσα...

Αποκλειστικά ντοκουμέντα! Καταγγελία αναγνώστη!

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από σαμπουάν των Lild - Βρέθηκε μέσα...
Ενημέρωση 26.10.2020 09:41
Από Youweekly Team

Μια απίστευτη καταγγελία συνοδευόμενη από φωτογραφίες ντοκουμέντο έφτασε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία του Youweekly.gr! Πελάτης της γνωστής αλυσίδας super market Lidl βρήκε μέσα σε συσκευασμένο γνωστό παιδικό σαμπουάν μια τεράστια αράχνη!

Πανικοβλημένη και απογοητευμένη η συγκεκριμένη πελάτισσα μας παρέθεσε αποκλειστικά email με φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια εκείνη ακριβώς την στιγμή από το κινητό της, ζητώντας να δημοσιοποιηθεί το συμβάν τηρώντας την ανωνυμία της!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από σούπερ μάρκετ των Lidl - Κατσαρίδα σε συσκευασμένο παιδικό σαμπουάν

Lidl αράχνη

Lidl καταγγελία

Lidl παιδικό σαμπουάν με αράχνη

Διαβάστε εδώ ακόμα μια καταγγελία για τα Lidl! Πώς χρεώνουν παραπάνω στο ταμείο!

Οι δηλητηριώδης αράχνες της Ελλάδας - Έρευνα με αφορμή την καταγγελία για τα Lidl

Οι αράχνες ανήκουν στα Αραχνοειδή όπου εκεί ανήκουν και τα ακάρεα, οισκορπιοί, οι ψευδοσκορπιοί και τα Solpugida. Οι αράχνες δεν είναι έντομα.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε αν το ζωύφιο που βλέπετε είναι αραχνοειδές ή έντομο απλά μετρώντας τον αριθμό των ποδιών του. Τα πρώτα έχουν οχτώ ενώ τα δεύτερα έχουν έξι. Άλλη βασική διαφορά είναι ότι τα αραχνοειδή έχουν ενιαίο κεφάλι και θώρακα, ενώ στα έντομα το κεφάλι είναι διακριτό από το θώρακα.

Οι αράχνες αρέσκονται στο ξηροθερμικό κλίμα. Εισέρχονται στα σπίτια για να προστατευτούν από τις καιρικές συνθήκες και για εύρεση συντρόφου. Όλες οι αράχνες διαθέτουν δηλητήριο. Κάποια είδη έχουν ισχυρό, αλλά τα περισσότερα είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Χρησιμοποιούν το δηλητήριο επιθετικά για παράλυση του θηράματος και αμυντικά για να προστατευτούν όταν νιώσουν απειλή.

Οι αράχνες είναι χνουδωτές. Το σώμα τους καλύπτεται από τρίχες οι οποίες προκαλούν δερματικό ερεθισμό στον άνθρωπο. Όταν νιώσουν απειλή ξύνουν με τα πίσω πόδια τους τις τρίχες για να αμυνθούν. Διαθέτουν κλωστικές θηλές με τις οποίες δημιουργούν μεταξένιες ίνες που χρησιμοποιούν για την κατασκευή του ιστού και για τη δημιουργία κουκουλιών όπου εναποθέτουν τα αυγά τους. Οι αράχνες είναι γενικά ωφέλιμες καθώς είναι αρπακτικά και με την παρουσία τους σε ένα χώρο μπορούν να μειώσουν σημαντικά τους πληθυσμούς επιβλαβών εντόμων όπως μύγες και κουνούπια.

θανατηφόρες αράχνες της Ελλάδας

Είναι επιθετικό είδος αράχνης. Έχει μήκος 4 εκ. και μήκος ποδιών 10 εκ. Τα μακριά πόδια της τη βοηθούν να τρέχει πολύ γρήγορα. Σε αντίθεση με άλλες αράχνες δε δημιουργεί ιστό αλλά συλλαμβάνει το θήραμα κυνηγώντας το...

Δηλητηριώδης αράχνες της Ελλάδας

Η αράχνη αυτή δημιουργεί χωνοειδής ιστούς όπου παραμονεύει στο βάθος τους περιμένοντας κάποιο έντομο να πιαστεί πάνω στον ιστό. Κρύβεται σε ξηρολιθιές, σχισμές, τούβλα, λιθοδομές. Διαθέτει ισχυρό δηλητήριο νεκρωτικού τύπου που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο σε μικρά κατοικίδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάνουν «ουρές» οι πελάτες στα Lidl με την είδηση που κυκλοφόρησε

Έκτακτη ενημέρωση από τα Lidl - Η απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω

TAGS
Share