Απόφαση "σεισμός" από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Σας αφορά όλους είστε δεν είστε πελάτης

Αυτό πρέπει να το διαβάσετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απόφαση

Είστε δεν είστε πελάτης των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος αν είστε άνεργος αυτή η απόφαση που πήραν τα γνωστά σούπερ μάρκετ θα φέρει αναταράξεις στην ζωή σας!

Ένας από τους λίγους κλάδους που «κράτησαν» τον τελευταίο χρόνο ήταν αναμφίβολα τα σούπερ μάσκετ. Ο τζίρος των μεγάλων αλυσίδων έχει σημειώσει άνοδο ενώ συνεχώς ζητούν προσωπικό λόγω αυξημένων αναγκών.

Το Dikaiologitika News, παρουσιάζει αναλυτικό κατάλογο με τις προσλήψεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο.

Προσλήψεις στην ΑΒ Βασιλόπουλος - Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μιας ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Δείτε εδώ τη λίστα

Προσωπικό ζητούν μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα. Το Dikaiologitika News, παρουσιάζει αναλυτικό κατάλογο με τις προσλήψεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο. Ολες οι ανοιχτές θέσεις εργασίας σε σούπερ μάρκετ και ιδιωτικές επιχειρήσεις για αποστολή βιογραφικού.

Απόφαση - «βόμβα» από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Πελάτες προσοχή

Συγκεκριμένα, ένδεκα καταστήματα μεταξύ των οποίων και ένα σουπερμάρκετ –πιθανώς της ΑΒ Βασιλόπουλος– θα λειτουργήσουν στο νέο διώροφο εμπορικό πάρκο που κατασκευάζει ο ολλανδικός όμιλος Ten Brinke στο οικόπεδο της ΒΙΣ, στη συμβολή της Πειραιώς και της Λεωφόρου Κηφισού στο Νέο Φάληρο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του businessdaily.gr.

Οι Ολλανδοί, που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στη χώρα μας, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, απέκτησαν το οικόπεδο που στέγαζε κάποτε την ΒΙΣ από την ισραηλινών συμφερόντων Helios Plaza. Οι ισραηλινοί είχαν αποκτήσει το ακίνητο στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με στόχο την ανάπτυξη εμπορικού κέντρου.

Η Plaza Centers κατέρρευσε και η θυγατρική της Helios Plaza έμεινε για χρόνια στα αζήτητα. Τελικά συγχωνεύθηκε με την «Develco Εκμετάλλευση Ακινήτων» που ελέγχεται από την Ten Brinke. Δείτε εδώ και την απάτη που κυκλοφορεί για τα ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωση

Ο ολλανδικός όμιλος εμπλέκεται σήμερα στην κατασκευή και διαχείριση πλήθους ακινήτων που ξεκινούν από πολυκατοικίες στα νότια προάστια ή στους Αμπελόκηπους και φτάνουν μέχρι καταστήματα και κτίρια γραφείων. Στο χαρτοφυλάκιο της Ten Brinke περιλαμβάνονται και ακίνητα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, κάποια από τα οποία είναι υπό σχεδιασμό όπως κτίριο επί της οδού Ερμού, οικόπεδα στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας όπως η Θεσσαλία, η Κρήτη, κ.α.

Το εμπορικό πάρκο που θα κατασκευαστεί στο οικόπεδο της ΒΙΣ θα καλύπτει συνολική επιφάνεια 14.800 τετραγωνικών μέτρων (τ.μ.), εκτός του υπογείου που θα είναι επιφάνειας περίπου 10.143 τ.μ. και δεν προσμετράται στον συντελεστή δόμησης.

Σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη για το νέο εμπορικό πάρκο, το ισόγειο χωρίζεται σε δύο κτίρια, ένα προς την δύση και ένα προς την ανατολή τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με μια διαμπερή στοά, με κατεύθυνση βορρά – νότου. Παράλληλα προβλέπεται στο βορειοανατολικό τμήμα του οικοπέδου κτίριο διώροφο με υπόγειο υγειονομικού ενδιαφέροντος εντελώς ανεξάρτητο από τα προηγούμενα με δική του είσοδο από την Λ. Πειραιώς και περιμετρική κυκλοφορία οχημάτων.

Στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) αναφέρεται πως ο σχεδιασμός προβλέπει τρεις όγκους, οι οποίοι περιλαμβάνουν υπόγειο, ισόγειο και α’ όροφο καθώς και φυτεμένο δώμα. Έναν όγκο προς τη δύση, τετραγωνικού σχήματος περίπου, και έναν προς την ανατολή- προς την παρακηφίσια οδό- ορθογωνικού σχήματος, σχεδόν παράλληλου με την οδό.

Οι δύο αυτοί όγκοι ενοποιούνται μέσω μιας περίπου «τριγωνικής διαμπερούς στοάς» η οποία είναι προσπελάσιμη από τον άξονα βορρά – νότου, δηλαδή από την Λεωφόρο Πειραιώς και την οδό Θεσσαλονίκης δημιουργώντας έτσι το ισόγειο το οποίο έχει συνολικό εμβαδό τα 7.640 τ.μ. Στο ισόγειο βρίσκονται εμπορικά καταστήματα, ένα κατάστημα μεικτών χρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο πρώτος όροφος συνολικού εμβαδού τα 7.112 τ.μ. θα περιλαμβάνει εμπορικά καταστήματα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στο υπόγειο περιλαμβάνονται χώροι στάθμευσης κατά κύριο λόγο. Προβλέπεται δε και ένα ανεξάρτητο κατάστημα διώροφο προς την Λ. Πειραιώς, μπροστά από το ανατολικό ορθογώνιο κτίριο.

Πηγή: aftodioikisi.gr