Κορωνοϊός: Θετικός ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης

Έγινε γνωστό την Κυριακή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Θετικός ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Εβρου με την ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης.

Ο ίδιος ενημερώθηκε την Κυριακή για το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη και δεν παραβρέθηκε στην συζήτηση της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες είχε παραστεί σε εκπομπή του Καναλιού της Βουλής με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν και να τεθούν σε προληπτική καραντίνα. 578 συνολικά οι νεκροί στη χώρα μας!

Έκτακτο - Πάμε Δανάη: Θετική στον κορωνοϊό η... - Συναγερμός στο Mega

Έκτακτο περιστατικό έσκασε στα γραφεία του Mega αφού συνεργάτιδα της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εκτός εκπομπής καθώς την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Το πρώτο τεστ είχε βγει αρνητικό, όμως, στο επαναληπτικό τεστ που έκανε το Σάββατο βγήκε θετική στον COVID-19.

«Δεν νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή», είπε η δημοσιογράφος σε ζωντανή σύνδεση με την Δανάη Μπάρκα.

Τουλάχιστον σήμερα που το ανακοίνωσε είχε ντυθεί... γιατί την τελευταία φορά που την είδα στον αέρα φορούσε μόνο ένα ροζ μπουρνούζι...

Κορωνοιός: Θετικός ο Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στην πόλη Μπέλο Οριζόντε. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω προσωπικού του βίντεο στα social media, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ασυμπτωματικός.

Ο Ροναλντίνιο βρισκόταν σε ξενοδοχείο στη Μπέλο Οριζόντε, όπου θα παραμείνει σε απομόνωση, μέχρι να διαγνωστεί αρνητικός και στη συνέχεια να πάρει μέρος σε εκδήλωση στην πρωτεύουσα της βραζιλιάνικης πολιτείας Μίνας Ζεράις, για τα έργα αποπεράτωσης της έδρας της Ατλέτικο Μινέιρο, MRV Arena, η οποία θα παραδοθεί το 2022. Φωτιά βέβαια πήρε και η Αττική χθες με τα κρούσματα.