Θρίλερ στο Ηράκλειο: Άνδρας μαχαίρωσε μητέρα και αδερφή

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Άνδρας μαχαίρωσε μητέρα και αδερφή

Σοκ προκαλεί στο Ηράκλειο της Κρήτης μια φοβερή υπόθεση, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε πολλές φορές τη μητέρα και την αδελφή του, με αμφότερες να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το κακό δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σπουδαίες πληροφορίες έρχονται στο φως για μια άλλη σπουδαία υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες είναι σοβαρά τραυματισμένες, με την μητέρα - περίπου 80 ετών- να εισάγεται άμεσα στο χειρουργείο. Ανατριχιάζει η επίθεση στο Λουτράκι!

Πολλές μαχαιριές φέρεται να έχει και η 50χρονη αδερφή του δράστη, ενώ και ο ίδιος- όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ και γι' αυτόν.

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Άντρας μαχαίρωσε 3 γυναίκες!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου κοντά στη Μητρόπολη και συγκεκριμένα στο πεζόδρομο Καραΐσκάκη το πρωί της Κυριακής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα agriniopress.gr, ένας 39χρονος επιτέθηκε και μαχαίρωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δύο γυναίκες σε σπίτι επί του πεζόδρομου.

Στο διαμέρισμα εκτός από τις δύο γυναίκες υπήρξε και τρίτη η οποία κατάφερε και ξέφυγε. Οι δύο γυναίκες τρομοκρατημένες στη συνέχεια έτρεξαν προς τον δρόμο ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο για αρκετή ώρα επικράτησε αναστάτωση, ενώ στον τόπο οπού διαδραματίστηκε το συμβάν έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι δύο γυναίκες 39 και 16 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες.

Η 39χρονη έχει τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ η 16χρονη έχει ελαφρύ τραύμα στο χέρι. Ο 39χρονος δράστης λίγο αργότερα συνελήφθη από τις Αρχές.

Φρίκη στο Παρίσι - Ένοπλος αποκεφάλισε άνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην περιοχή Κονφλάνς Σαντ – Ονορίν. Ο ύποπτος για το έγκλημα φαίνεται πως έχει εξουδετερωθεί σε γειτονική περιοχή από τις αστυνομικές αρχές.

Η δολοφονία έλαβε χώρα κοντά σε σχολικό κτίριο, ενώ μετά την επίθεση, ο άνδρας που κρατούσε ένα μαχαίρι, απείλησε τους αστυνομικούς που άνοιξαν πυρ εναντίον του. Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, ο δράστης φαίνεται να φώναξε «Αλλάχου Ακμπάρ», κάτι το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τα γαλλικά δημοσιεύματα.

Πηγές από την γαλλική αστυνομία κάνουν λόγο για δολοφονία που συνδέεται με τρομοκρατία και εμπλοκή ατόμων που συνδέονται με εγκληματικές πράξεις. Η υποδιεύθυνση της αντιτρομοκρατικής και γενική διεύθυνση της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο.