Κορωνοϊός: 5 νέοι θάνατοι - 587 συνολικά οι νεκροί στην χώρα μας

Αυξάνεται ο αριθμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: 5 νέοι θάνατοι - 587 συνολικά οι νεκροί στην χώρα μας

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς ήδη σήμερα σημειώθηκαν τέσσερις νέοι θάνατοι. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 83χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, ενώ οι άλλες δύο περιπτώσεις προκαλούν εντύπωση, καθώς πρόκειται για έναν 56χρονο που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του Ευαγγελισμού και για μία 50χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος. Επίσης, μία 64χρονη με υποκείμενα νοσήματα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αττικόν και ένας 84χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Και οι τέσσερις έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα, ενώ πλεόν ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό ανέρχεται σε 587.

Κορωνοϊός: Βγήκε θετικός ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Θετικός στον κορωνοϊός βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο ίδιος στο Twitter.

«Μόλις έμαθα ότι το τακτικό προγραμματισμένο τεστ μου για κορωνοϊό πριν από το Κολλέγιο βγήκε θετικό. Βρίσκομαι σε αυτοπεριορισμό όπως απαιτείται. Μείνετε ασφαλείς» ανέφερε, ειδικότερα, ο κ.Σχοινάς.

Πηγή: protothema.gr

Κορωνοϊός: Θετικός ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Εβρου με την ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης.

Ο ίδιος ενημερώθηκε την Κυριακή για το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη και δεν παραβρέθηκε στην συζήτηση της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες είχε παραστεί σε εκπομπή του Καναλιού της Βουλής με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν και να τεθούν σε προληπτική καραντίνα.

Έκανε τεστ Covid ο Μητσοτάκης - Αυτό είναι το αποτέλεσμα!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοιού καθώς προ εννέα ημερών είχε έρθει σε επαφη με τον βουλευτή Σταύρο Κελέτση, που σήμερα βρέθηκε θετικός

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν έγινε γνωστό ότι ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης έχει προσβληθεί από τον ιό. O κ. Μητσοτάκης πάντως είχε υποβληθεί -υποχρεωτικά- σε τεστ και την περασμένη εβδομάδα όταν είχε επισκεφθεί την Λευκωσία για την τριμερή σύνοδο με την Κύπρο και την Αίγυπτο, το οποίο ήταν και πάλι αρνητικό.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί με τον κ. Κελέτση τη Σαμοθράκη, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα. Σημειώνεται ότι τότε δεν ήταν υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, παρά μόνο στις «κόκκινες» περιοχές. Εκείνη την περίοδο στο «κόκκινο» βρισκόταν μόνο η Κοζάνη. Δείτε αναλυτικά τα νέα μέτρα για την εστίαση!