Ντοκουμέντα φωτιά "καίνε" τα Lidl - Αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη!

Τι ακριβώς συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντοκουμέντα φωτιά

Έξαλλοι είναι οι πελάτες της Lidl, όπως αναφέρει δημοσίευμα της aftodioikisis.gr, αφού καταγγέλλουν δημόσια σε σχόλια στο Facebook πως η εταιρεία έχει στήσει μια απάτη για... δήθεν προσφορές! Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Αυτή είναι η απάτη των Lidl

Κουπόνι προσφορών μέσω κινητού έβγαλαν τα Lidl, διαφημίζοντας το ως εξής: «Πώς; Κάθε φορά που ολοκληρώνεις τις αγορές σου, θα λαμβάνεις στην εφαρμογή και ένα ηλεκτρονικό ‘Ξύνεις-Κερδίζεις’! Απλά ξύσε, κουνώντας το δάχτυλό σου πάνω στην οθόνη του smartphone σου και μπορεί να κερδίσεις ένα extra κουπόνι προσφορών για αγορές από τα Lidl! Κατέβασέ το Lidl Plus app και κάνε εγγραφή σήμερα!».

Lidl απάτη

Ωστόσο, οι πελάτες που το χρησιμοποίησαν δεν έχουν την ίδια άποψη με την εταιρεία. Κάνουν δε λόγο για:

  • Εφαρμογή για πέταμα.
  • Κοροϊδία που έχει και όρια!
  • Πληροφορίες για τις αγοραστικές συνήθειες που πουλάνε σε διαφημιστικές!
  • Τι ότι το ξυστό έπρεπε να δίνει δώρο όχι έκπτωση απατεωνουληδες!

Mάλιστα πελάτης που εμφανίζεται στην σελίδα στο facebook ως «κορυφαίος θαυμαστής», ζητά:

Να βάλουν πιο πολλά κουπόνια, και να σταματήσουν το τάχα ξυστο, κανένας δεν κερδίζει, μουφα είναι, μουφα. «Δεν τσιμπαμε ξανα.απατεωνιες ολα», καταλήγει ένας ακόμη πελάτης των Lidl.

Αναλυτικά τα σχόλια των πελατών της Lidl

Lidl καταγγελίες

Lidl: Η απάτη με τα προϊόντα σε προσφορά - Γι' αυτό δεν τα προλαβαίνετε σχεδόν ποτέ!

Αναρωτιέστε κι εσείς γιατί πάντα όταν βγάζουν τα Lidl προϊόντα σε προσφορά δεν βρίσκεται ποτέ κανένα στο κατάστημα της γειτονιάς σας; Πρώην υπάλληλος των σούπερ μάρκετ αποκάλυψε στο makeleio.gr για πρώτη φορά την μεγάλη... απάτη!

Παρακάτω θα διαβάσετε την καταγγελία του υπαλλήλου όπως ακριβώς σημειώθηκε στο makeleio.gr:

“Εργαζόμουν ως φύλακας σε κατάστημα LIDL στην Θεσσαλονίκη.

Αυτή η απάτη με τις προσφορές ισχύει για όλα τα προιόντα. Δηλαδή φέρνουνε από τα προιόντα που κάνουνε διαφήμιση λίγα κομμάτια και στον κόσμο λένε ότι τελείωσαν από νωρίς. Προσφάτως είχε πάει στην Γερμανία μία γνωστή μου και μου είπε πως ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο χεριών στα LIDL Γερμανίας το οποίο κοστίζει 0,79 Ε το αντίστοιχο εδώ στην Ελλάδα κοστίζει 1,76 Ε,το ίδιο ισχύει για όλα τα προιόντα.

Ακόμη είχα παρατηρήσει πως επί καθημερινή βάση πελάτες κάνανε παράπονα πως άλλη τιμή είχαν στα ράφια και άλλη τιμή περνούσε στο ταμείο.μιλάμε για μία διαφορά της τάξεως 4 με 5 λεπτών.

Τέλος δεν είναι δυνατόν να έχουν στα ψυγεία αλλαντικά τα οποία λήγουν σε δύο με τρεις ημέρες και να τα πουλούν με έκπτωση 30%,υπάρχει ταμπέλα η οποία αναγράφει πως τα συγκεκριμένα προιόντα λήγουν σε λίγες ημέρες αλλά όπως γνωρίζουμε η αλλαντίαση είναι από τις χειρότερες δηλητηριάσεις.

Με έκπτωση πουλούν και κοτόπουλα και κρέατα που λήγουν σε 3 με 4 ημέρες αλλά τις περισσότερες φορές υπάρχει ταμπέλα η οποία αναγράφει μόνο την έκπτωση και όχι ότι λήγουν σύντομα.”

Διαβάστε εδώ επίσης τι πρέπει να προσέξετε στο ταμείο για να μην σας χρεώσουν παραπάνω λεφτά!

TAGS