Θρίλερ στην Λάρισα - 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στην Λάρισα - 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της

Θρίλερ επικρατεί από αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Λάρισα, καθώς φοιτήτρια ηλικίας 20 ετών, που σπούδαζε σε Σχολή της πόλης, βρέθηκε απαγχονισμένη με αυτοσχέδιο βρόγχο στο διαμέρισμα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της είχαν ανησυχήσει, καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, και γι’ αυτόν τον λόγο ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε η κοπέλα, άνοιξαν την πόρτα και την βρήκαν νεκρή. Επίσης, αυτοκτόνησε και επιχειρηματίας.

Λάρισα απαγχονισμένη φοιτήτρια

Θρήνος στα Τρίκαλα: 21χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται η οικογένεια, αλλά και οι κάτοικοι του χωριού Κεφαλόβρυσο των Τρικάλων, μετά την αυτοκτονία της 21χρονης φοιτήτριας, την οποία βρήκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της ο θείος της.

Οι γονείς της 21χρονης, έψαχναν εναγωνίως το μοναχοπαίδι τους εδώ και τέσσερις μέρες, καθώς εκείνοι ζουν μόνιμα στην Πάρο, όπου και εργάζονται, ενώ η άτυχη κοπέλα φοιτούσε στο τρίτο έτος του τμήματος Ψυχολογίας στην Αθήνα.

Το τελευταίο διάστημα είχε ανέβει στο πατρικό της στο Κεφαλόβρυσο, ωστόσο εδώ και τέσσερις ημέρες οι γονείς της έχασαν επικοινωνία μαζί της, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να ζητήσει από τον θείο της και αδερφό του να πάει στο σπίτι να αναζητήσει την κοπέλα.

Έτσι κι έγινε και ο θείος της φοιτήτριας πήγε χθες, Πέμπτη και άνοιξε την πόρτα για να έρθει αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα, αφού βρήκε την ανιψιά του κρεμασμένη με μια γραβάτα.

Η άτυχη κοπέλα ήταν ήδη νεκρή όταν την εντόπισε ο θείος της, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία αλλά και ενημέρωσε τον αδερφό του. Θρίλερ και στο Αίγιο με απαγχονισμένο άντρα.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν την κοπέλα στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Κρήτη: Βρήκε την μητέρα του απαγχονισμένη στην αποθήκη

Με τραγικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή της μια γυναίκα σε χωριό της ενδοχώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες η 57χρονη αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού ενώ το άψυχο σώμα της εντόπισε ο γιός της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που είχε χάσει τον άντρα της εντοπίστηκε σε μία αποθήκη δίπλα στο σπίτι της.

Η ίδια μάλιστα πριν την αυτοχειρία, φέρεται να κλείδωσε το σπίτι της, να τοποθέτησε τα κλειδιά σε ένα βαρέλι που υπήρχε στο χώρο ενω στη συνέχεια πήρε μία σκάλα ανέβηκε και κρεμάστηκε με μοιραίες συνέπειες.

Οι λόγοι για τους οποίους η γυναίκα έδωσε τέλος στην ζωή της παραμένουν άγνωστοι. Τραγωδία και στον Πύργο!

Πηγή: cretalive