Τραγωδία: Έφυγε από την ζωή 11χρονο κοριτσάκι στην Ρόδο

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τραγωδία: Έφυγε από την ζωή 11χρονο κοριτσάκι στην Ρόδο

Τραγωδία στη Ρόδο με ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών, να φεύγει σήμερα από τη ζωή έπειτα από σοβαρές επιπλοκές που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του.

Το 11χρονο αγγελούδι, κατάγονταν από τα Μαριτσά όπου κατοικούσε μαζί με την οικογένειά του. Τη νέα τραγωδία που συγκλονίζει τη Ρόδο, γνωστοποίησε με σχετική του ανάρτηση στη σελίδα του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας κος Γιάννης Παππάς, εκφράζοντας έτσι τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια. Έφυγε από την ζωή σπουδαίος δημοσιογράφος.

Θρήνος: Πέθανε ο Νίκος Μπελογιάννης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Μπελογιάννης, γιος του «ανθρώπου με το γαρύφαλλο» Νίκου Μπελογιάνη, μετά από 10 ημέρες νοσηλείας στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Γεννήθηκε στη φυλακή το 1951. Έναν χρόνο αργότερα εκτελέστηκε ο πατέρας του, ο «Άνθρωπος με το γαρύφαλλο», Νίκος Μπελογιάννης, ενώ η μητέρα του Έλλη Παππά αποφυλακίστηκε το 1964.

Έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος την Samsung!

Έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος της Samsung Λι Κουν Χι, σε ηλικία 78 ετών. Η ανακοίνωση ήρθε από τον όμιλο του με μεγάλη θλίψη για το γεγονός.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του Λι Κουν Χι, προέδρου της Samsung Electronics», ανέφερε ο όμιλος. Ο Λι, ο οποίος μετέτρεψε τον όμιλο σε παγκόσμιο γίγαντα των τηλεπικοινωνιών, βρισκόταν στο κρεβάτι μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη το 2014.

Άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου Τζέι ι Λι, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Λι μετέτρεψε την επιχείρηση εμπορίας νουντλς του πατέρα του στον μεγαλύτερο επιχειρηματικό όμιλο της Νότιας Κορέας.

«Ο πρόεδρος Λι ήταν ένας αληθινός οραματιστής που μεταμόρφωσε τη Samsung από μια τοπική επιχείρηση σε παγκόσμια πρωτοπόρο καινοτόμα εταιρεία και μια βιομηχανική υπερδύναμη. Η διακήρυξη του «New Management» του 1993 ήταν ο κινητήριος μοχλός του οράματος της εταιρείας να προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία για να βοηθήσει στην πρόοδο της παγκόσμιας κοινωνίας», ανέφερε η Samsung.