SOS είδηση για τα Lidl - Σε 18 καταστήματα της Ελλάδας αποφασίστηκε να...

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
SOS είδηση για τα Lidl - Σε 18 καταστήματα της Ελλάδας αποφασίστηκε να...

Μια απίστευτη είδηση για 18 καταστήματα της Lidl έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους πελάτες που έχουν μια παραπάνω αδυναμία στα Χριστούγεννα!

Η ανακοίνωση της Lidl για τα 18 καταστήματα

Τα φετινά Χριστούγεννα μικροί και μεγάλοι θα αφεθούν στη μαγεία των παραμυθιών από την Κάρμεν Ρουγγέρη.

Από τη Δευτέρα 2.11, oι ήρωες της Storyland καταφθάνουν στα 18 καταστήματα του δικτύου της Lidl Κύπρου για να κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο… μαγικά!

O Άγιος Βασίλης, το Έλατο, ο Χιονάνθρωπος, το Ξωτικό και ο Τάρανδος διηγούνται τα πιο συναρπαστικά παραμύθια με τη φωνή της Κάρμεν Ρουγγέρη. Φιγούρα «έκπληξη» η Κυρία Σάντα, η οποία δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ηχογραφήσουν τη δική τους ιστορία.

Lidl Story Land χριστούγεννα

Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά αξίας €30, θα μπορείς να παραλαμβάνεις ένα αυτοκόλλητο από το ταμείο των καταστημάτων, ώστε να κάνεις δικές σου τις νέες φιγούρες Storyland. Με τη συλλογή 8 αυτοκόλλητων στην ειδική καρτέλα, μπορείς να αποκτήσεις τον ήρωα της επιλογής σου!

Παράλληλα, σου δίνουμε τη δυνατότητα να ακούσεις όλα τα παραμύθια στο ειδικό ηχείο που θα βρεις στα καταστήματά μας με 12,99€.

Μάζεψες όλα τις φιγούρες Storyland;

Φύλαξε τη συλλογή σου στο μαγικό storyland album, μόνο με 1,99€!

Μάθε περισσότερα στο www.lidl.com.cy/Storyland

Διαβάστε επίσης εδώ τι συμβαίνει στα καταστήματα Σκλαβενίτη από εχθές που ανακοινώθηκε πως μπαίνουμε σε lockdown!

Πελάτες των Lidl προσοχή - Το συγκεκριμένο ανακοινωθέν αφορά τα χρήματά σας

Με ένα ανακοινωθέν στην επίσημη σελίδα των Lidl, lidl-hellas.gr, η εταιρεία έκανε γνωστές τις προϋποθέσεις για το πως οι πελάτες της έχουν το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων.

Σε όλα τα καταστήματα Lidl μπορείτε εύκολα να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας τις κάρτες VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, American Express, Edenred και Κάρτα Αλληλεγγύης.

Εντός τριών μηνών από την ημερομηνία αγοράς, μπορείτε επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς και με την πλήρη συσκευασία να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας για προϊόντα που αγοράσατε από τα καταστήματά μας. Μετά το πέρας του τριμήνου διατηρείτε τα δικαιώματα που σας παρέχει η εγγύηση του προϊόντος. * Δε γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε εσώρουχα, μαγιό και εποχιακά είδη.

TAGS