Σάκης Αρναούτογλου: 10ήμερα βροχής απειλούν την Ελλάδα - Αυτές οι περιοχές θα "πνιγούν" από νερό

Χαλάει ο καιρός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Αρναούτογλου: 10ήμερα βροχής απειλούν την Ελλάδα - Αυτές οι περιοχές θα

Ο καιρός σήμερα μπορεί να φαίνεται ηλιόλουστος αλλά ο Σάκης Αρναούτογλου μας προετοίμασε από το χθεσινοβραδινό δελτίο της ΕΡΤ γι' αυτό που θα ακολουθήσει! Βροχές και καταιγίδες θα χτυπήσουν διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως θα υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές της χώρας από το Πήλιο και νοτιότερα που δεν αποκλείεται για τις επόμενες έως και 10 ημέρες, να έχουν καθαρά φθινοπωρινό καιρό με βροχές κατά διαστήματα, που τοπικά και κυρίως στην Κρήτη δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρές.

Οσο για τη θερμοκρασία, αναμένεται να πέσει τα επόμενα 24ωρα, αφού θα εγκατασταθούν πάνω απ' τη χώρα μας ψυχρότερες αέριες μάζες, ενώ αφήνει να εννοηθεί πως στον ορίζοντα... διαφαίνεται και κάποια πιο σοβαρή ψυχρή εισβολή.

Δείτε στο βίντεο όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού στη χώρα μας μέχρι και τη Δευτέρα:

Πτώση θερμοκρασίας - Σε ποια περιοχή θα χιονίσει το Σάββατο! Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί

Μπορεί ο καιρός σήμερα να έχει αρκετά καλές διαθέσεις αλλά μέχρι και το Σάββατο 7/11 θα κάνει στροφή 360 μοιρών! Σύμφωνα με την προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας, μέχρι και χιόνια σε κάποιες περιοχές!

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος στο χθεσινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ ανέλυσε τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, καταγράφοντας με λεπτομέρειες την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών και τις περιοχές που θα έχουν τόσο την Τρίτη, όσο και τα επόμενα 24ωρα ασθενείς βροχές.

Η προειδοποίηση του Αρναούτογλου για την πτώση θερμοκρασίας και τα χιόνια

Τα φαινόμενα, δεν θα είναι έντονα σε καμία περίπτωση και μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο η Κρήτη θέτει υποψηφιότητα για κάτι πιο αξιόλογο σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, όπου οι όποιες βροχές θα είναι τοπικού χαρακτήρα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε πως αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, λόγω τη καθόδου ψυχρών αερίων μαζών από τη βόρεια Ευρώπη και δεν αποκλείει το Σάββατο να σημειωθούν και χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: