ΑΒ Βασιλόπουλος: Λίγο πριν το lockdown έκαναν κάτι μοναδικό - Απίστευτη κίνηση

Ρίγη συγκίνησης...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΑΒ Βασιλόπουλος: Λίγο πριν το lockdown έκαναν κάτι μοναδικό - Απίστευτη κίνηση

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα το δεύτερο lockdown στη χώρα μας, ο ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε σε μία απίστευτη κίνηση. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων προχώρησε σε κάτι πραγματικά μοναδικό και δέχθηκε τα εύσημα όλων.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν τα ΑΒ Βασιλόπουλος, με τους καταναλωτές άπαντες να «βουρκώνουν» με την τελευταία κίνηση της εταιρείας, που έδειξε σε όλο το μεγαλείο την κοινωνική της ευαισθητοποίηση.

Αυτή είναι η απίστευτη κίνηση που έκανε ο ΑΒ Βασιλόπουλος λίγο πριν το lockdown

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, σε όλα τα καταστήματα του δικτύου, στα κεντρικά γραφεία, αλλά και τις αποθήκες της ΑΒ Βασιλόπουλος τοποθετήθηκαν «καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων» και η ανταπόκριση φίλων, πελατών και εργαζομένων ήταν εντυπωσιακή. Δείτε εδώ και ένα έκτακτο ανακοινωθέν που εξέδωσε χθες ο ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΑΒ Βασιλόπουλος lockdown

Στο διάστημα αυτό των δύο εβδομάδων, η δράση της ΑΒ Βασιλόπουλος ανέδειξε τη σημασία του «Μαζί», αυτό που καταφέρνουν οι άνθρωποι όταν ενώνονται, όταν γίνονται «ένα» για καλό σκοπό. Όταν νοιάζονται και μοιράζονται όλα όσα έχουν αξία. Όταν μέσα από μια πράξη φροντίδας, κάνουν τη διαφορά.

Πηγή: athensmagazine.gr

Νέα συνεργασία του ΑΒ Βασιλόπουλος - Κορυφαία επιλογή για το lockdown που έρχεται

Η νέα υπηρεσία του delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε ήδη σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σταδιακά επεκτείνεται σε περισσότερα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα. Είναι ότι πρέπει για τις ημέρες του lockdown!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος σε 2 ώρες στο σπίτι σας, αποκλειστικά στο app: delivery.gr Το νέο, ανανεωμένο delivery.gr, ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει μια δυνατή συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα ψώνια της ΑΒ Βασιλόπουλος έρχονται μέσα σε δύο ώρες στο σπίτι μας με έναν από τους δεκάδες διανομείς του delivery.gr.

Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε πάνω από 2.500 κωδικούς, με 25€ ελάχιστη παραγγελία, με παράδοση εντός δυο ωρών. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν και εβδομαδιαίες προσφορές της αλυσίδας μέσα από το delivery.gr.

Η νέα υπηρεσία του delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε ήδη σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σταδιακά επεκτείνεται σε περισσότερα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε εδώ και τις προσφορές που έβαλαν τα καταστήματα Μασούτης λόγω lockdown!