Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πελάτες προσοχή: Τεράστια αλλαγή στα ΑΒ Βασιλόπουλος από την Τετάρτη 11/11

"Πετούν" εκτός συγκεκριμένα προϊόντα

Πελάτες προσοχή: Τεράστια αλλαγή στα ΑΒ Βασιλόπουλος από την Τετάρτη 11/11
Ενημέρωση 10.11.2020 11:11
Από Youweekly Team

Σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε το πρωί της Τρίτης από την κυβέρνηση όσον αφορά τα προϊόντα που μπορούν να πωλούνται στα σούπερ μάρκετ, από την Τετάρτη 11/11 θα γίνουν κάποιες αλλαγές και στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Τι αλλάζει από τις 11/11 στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Για την ακρίβεια, σταματούν οι πωλήσεις προϊόντων όπως βιβλία, παιχνίδια, μικροσυσκευές, χριστουγεννιάτικα, ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, γραφική ύλη κοκ.

Νέα συνεργασία του ΑΒ Βασιλόπουλος

Η νέα υπηρεσία του delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε ήδη σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σταδιακά επεκτείνεται σε περισσότερα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα. Είναι ότι πρέπει για τις ημέρες του lockdown!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος σε 2 ώρες στο σπίτι σας, αποκλειστικά στο app: delivery.gr Το νέο, ανανεωμένο delivery.gr, ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει μια δυνατή συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα ψώνια της ΑΒ Βασιλόπουλος έρχονται μέσα σε δύο ώρες στο σπίτι μας με έναν από τους δεκάδες διανομείς του delivery.gr.

Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε πάνω από 2.500 κωδικούς, με 25€ ελάχιστη παραγγελία, με παράδοση εντός δυο ωρών. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν και εβδομαδιαίες προσφορές της αλυσίδας μέσα από το delivery.gr.

Η νέα υπηρεσία του delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε ήδη σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σταδιακά επεκτείνεται σε περισσότερα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση που κυκλοφόρησε για τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Παραλήρημα με την είδηση των AB Βασιλόπουλος - Έγινε γνωστό πως...

Share