Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Αυτά είναι τα μέτρα για τηλεοπτικούς σταθμούς και εκπομπές

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Αυτά είναι τα μέτρα για τηλεοπτικούς σταθμούς και εκπομπές

Μέσα στα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα επισήμανε και το πως θα λειτουργούν από εδώ και πέρα οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του μηνύματος του, ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να σημειωθεί το ενθαρρύνουμε και συστήνουμε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένα κριτήρια μειώνοντας στον απολύτως απαραίτητο αριθμό τους παρουσιαστές εκπομπών και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο».

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, οι επόμενες εβδομάδες παραμένουν ιδιαίτερα κρίσιμες. Αναγνωρίζουμε την κόπωση όλων μας, ωστόσο είμαστε σε ένα κομβικό σημείο που χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή για να μπορέσουμε να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον και να αντιμετωπίσουμε και αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας» συμπλήρωσε ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς. Διαβάστε αναλυτικά πως θα γίνονται οι μετακινήσεις.

Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα μετά τις 21:00

Νέα μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά έγιναν στον απόηχο των 2752 κρουσμάτων κορωνοϊού και του «μαύρου» ρεκόρ θανάτων με 43.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε:

Σε όλη την επικράτεια από τις 9 – 5 το πρωί περιορισμός μετακινήσεων σε όλη την Ελλάδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος ισχύουν τα SMS και η βεβαίωση εργαζομένων. Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύει από την Παρασκευή.

Ατομική άθληση: Δεν αφορά τις προπονήσεις στα πλαίσια σωματίων. Αφορά μόνο σε προσωπική άσκηση, έως 3 άτομα. Κυνήγι και ψάρεμα δεν επιτρέπονται.
Τηλεργασία: Κάθε οργανισμός δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, θα λειτουργεί μόνο με το απαραίτητο προσωπικό και θα ενημερώνει για το ποιοι έχουν βγει τηλεργασία.

πηγή: protothema