Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο γιος του Μαραντόνα

Βαριά τα συμπτώματα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο γιος του Μαραντόνα

Λίγες μέρες μετά το εξιτήριο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο γιος του, Ντιέγκο Τζούνιορ, εισήχθη με τη σειρά του στο νοσοκομείο, έχοντας παρουσιάσει επιπλοκές στην υγεία του λόγω του κορωνοϊού.

Ο 34χρονος γιος του Αργεντίνου θρύλου, ο οποίος είχε παίξει επίσης ποδόσφαιρο για μερικά χρόνια, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 5 Νοεμβρίου και παρουσίασε βαριά συμπτώματα, κυρίως υψηκό πυρετό και βήχα, με την κατάστασή του να μη βελτιώνεται και να διακομίζεται σε νοσοκομείο της Νάπολης. Στο νοσοκομείο και ο Μαραντόνα!

Ωστόσο, τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, παραμένει εκτός κινδύνου και η εισαγωγή του έγινε προληπτικά για να αντιμετωπιστούν πιο αποτελεσματικά τα συμπτώματά του.

Στο νοσοκομείο ο γιος του Μαραντόνα λόγω κορωνοιού

Πηγή: protothema.gr

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πραγματοποιήθηκε χειρουργείο στο κεφάλι - Όσα είπε ο γιατρός

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί άμεσα
Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υποβλήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο «ζωντανός θρύλος» της Αργεντινής και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχε αιμάτωμα στο κεφάλι, όπως διαπιστώθηκε μετά την αξονική στην οποία υποβλήθηκε, και κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί άμεσα.

«Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση», ήταν το αισιόδοξο μήνυμα του προσωπικού του γιατρού Λεοπόλντο Λουκ ο οποίος πρόσθεσε: «Τώρα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε, αλλά είναι όλα ελεγχόμενα. Είναι μια επέμβαση ρουτίνας, δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν παύει να είναι μια εγχείρηση στο κεφάλι».

Το χειρουργείο διήρκησε 80 λεπτά, ενώ περίπου 50 θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν μπροστά από την κλινική Olivos, στα προάστια του Μπουένος Άιρες, και όταν ενημερώθηκαν για τα ευχάριστα φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Μαραντόνα. Στο νοσοκομείο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Κορωνοϊός: 2.835 κρούσματα και 38 θάνατοι σήμερα στην χώρα μας

Μειωμένος, αλλά κοντά στις 3.000 ήταν ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν 2.835 νέα κρούσματα, ενώ άλλοι 38 ασθενείς κατέληξαν εξαιτίας της φονικής ασθένειας.

Ο αριθμός, ωστόσο, των διασωληνωμένων έφτασε τους 366, αυξανόμενος κατά 30 από χθες Παρασκευή. Πρόκειται για νέο αρνητικό ρεκόρ, που αποτυπώνει ανάγλυφα την πίεση που δέχεται το σύστημα Υγείας το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας.