Έκτακτο ανακοινωθέν από τα Μασούτης λίγο μετά την αλλαγή ωραρίων των σούπερ μάρκετ

Σας αφορά όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο ανακοινωθέν από τα Μασούτης λίγο μετά την αλλαγή ωραρίων των σούπερ μάρκετ

Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης βρίσκονται κοντά στον καταναλωτή γι' αυτό και αφότου ανακοινώθηκε πως αλλάζουν τα ωράρια και πλέον είναι ανοιχτά μέχρι τις 20:30, αποφάσισαν να κάνουν πιο εύκολη την ζωή του κόσμου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσαν τους πελάτες τους πως μπορούν να κάνουν παραγγελίες και μέσω διαδικτύου!

Η ανακοίνωση των καταστημάτων Μασούτης

Μασούτης προσφορές δευτέρα 16/11

Βέβαια, μια επίσης συγκλονιστική κίνηση εν μέσω κορωνοϊού έκαναν και τα καταστήματα Lidl! Διαβάστε εδώ αναλυτικά!

Τα προϊόντα που δεν θα βρίσκουμε πλέον στα ράφια των σούπερ μάρκετ όπως τα Μασούτης λόγω κορωνοϊού

Περιορισμούς στην πώληση βιομηχανικών ειδών που δεν είναι πρώτης ανάγκης έθεσε από την Τετάρτη στα καταστήματα και τις υπεραγορές τροφίμων (super markets) κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για να διασφαλίσει ισορροπία και συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού στην αγορά.

Σε σχετική δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει:

«Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σεβόμενο τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου, για τις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού που δημιουργούνται εν μέσω των περιοριστικών μέτρων, από την πώληση από τα σούπερ μάρκετ βιομηχανικών ειδών που δεν είναι πρώτης ανάγκης, την ώρα που τα αντίστοιχα ανταγωνιστικά καταστήματα έχουν κλείσει με κρατική εντολή, αποφάσισε να απαγορεύσει κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων την πώληση των ειδών αυτών με λιανική πώληση από τα σούπερ μάρκετ προσπαθώντας να εξασφαλίσει ισορροπία και ισονομία στην αγορά.

Στόχος μας όταν τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης είναι να είμαστε όλοι εδώ με υγιείς επιχειρήσεις και εξασφαλισμένες θέσεις εργασίας.

Έχει έλθει η ώρα να συνεννοηθούμε πολιτισμένα για να πάμε όλοι μαζί μπροστά».