Θρήνος! Πέθανε από κορωνοϊό ο Δημήτρης Χειρίδης

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε από κορωνοϊό ο Δημήτρης Χειρίδης

Δύσκολη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που μετά το χαμό του Αντώνη Γεωργιάδη, θρηνεί και τον Δημήτρη Χειρίδη. Ο πρώην παράγοντας έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως, «έφυγε» σε ηλικία 46 ετών. Ο εκκλιπών είχε νοσήσει από κορωνοϊό και «λύγισε» λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που παρουσίασε.

Εκτός από τη Δόξα Δράμας με την οποία είχε διοικητική εμπλοκή στο παρελθόν, διετέλεσε παράγοντας και σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γλυφάδα, ενώ πριν δύο χρόνια είχε αγοράσει τον Πανσερραϊκό. Επιπλέον διετέλεσε τεχνικός διευθυντής σε Άρη, Ηρακλή, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

Πηγή: ioniansports.gr

Πένθος - Έφυγε από τη ζωή ο Ουάλιντ αλ Μουάλεμ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Ουάλιντ αλ Μουάλεμ έφυγε από τη ζωή, όπως μετέδωσαν το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA και η κρατική τηλεόραση. Θα συμπλήρωνε τα 80 του χρόνια τη 13η Ιανουαρίου.

«Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοινώνει τον θάνατο του υπουργού Ουάλιντ Μουάλεμ», μετέδωσε το SANA τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν έχει γίνει σαφής ως τώρα η αιτία του θανάτου του επικεφαλής της συριακής διπλωματίας, ο οποίος είχε αρχίσει την καριέρα του στο υπουργείο Εξωτερικών το 1964 και ανέλαβε την ηγεσία του το 2006. Από την ζωή έφυγε και ο Πέτρος Κουναλάκης!

Έφυγε από ζωή ο Άγγλος τερματοφύλακας Ρέι Κλέμενς

Το αγγλικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον χαμό του θρυλικού τερματοφύλακα της Λίβερπουλ και της Τότεναμ, Ρέι Κλέμενς, ο οποίος έφυγε στα 72 του χρόνια μετά από πολύχρονη μάχη με ανίατη ασθένεια.

Ο πέρασε 14 χρόνια στη Λίβερπουλ (πιθανώς ο καλύτερος τερματοφύλακας της ιστορίας της), από το 1967 ως το 1981, και άλλα οκτώ χρόνια στην Τότεναμ (από το 1981 ως το 1989).

Ο εκκλιπών, ο οποίος φόρεσε 61 φορές την φανέλα με τα λιοντάρια και κέρδισε 21 τίτλους στην καριέρα του, είχε χριστεί τιμητικά ιππότης στο τάγμα της βρετανικής αυτοκρατορίας για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ενώ σε διάφορα δημοψηφίσματα κορυφαίων περιοδικών είχε ανακηρυχθεί κορυφαίος τερματοφύλακας όλων των εποχών μπροστά από τους Λεβ Γιασίν, Γκόρντον Μπανκς, Πατ Τζένινγκς και Πίτερ Σίλτον.

Πηγή: iefimerida.gr