Έκτακτο παράρτημα για τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Ευχάριστα νέα μέσα στο lockdown

Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο παράρτημα για τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Ευχάριστα νέα μέσα στο lockdown

Μπορεί να ζούμε πολύ δύσκολες εποχές μέσα στην εποχή του lockdown, ωστόσο η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος, εξέδωσε ένα έκτακτο παράρτημα μέσα από το οποίο ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα που σίγουρα σας αφορούν.

Συγκεκριμένα, τα ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωσαν πως υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Αυτό είναι το έκτακτο παράρτημα για τα ΑΒ Βασιλόπουλος

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεκάδες θέσεις εργασίας προσφέρουν επίσης τα Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Δείτε αναλυτικά εδώ

Πηγή: aftodioikisi.gr

Έκτακτη αλλαγή ξανά στα σούπερ μάρκετ - Τι ισχύει από σήμερα για Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο κι όχι μόνο

Πριν από λίγες ώρες υπήρξε μια ανακοίνωση για ακόμα μια έκτακτη αλλαγή όσον αφορά τα σούπερ μάρκετ, στα οποία συγκαταλέγονται και οι μεγάλες αλυσίδες ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης.

Από την προηγούμενη εβδομάδα απαγορεύτηκε η πώληση διαρκών αγαθών αλλά φαίνεται πως συγκεκριμένα προϊόντα θα εξαιρεθούν από τη λίστα λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Για την ακρίβεια, χθες το βράδυ ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Blue Sky, είπε πως θα βγει η ΦΕΚ εν όψει
των κρύων ημερών, που θα επιτρέπει την πώληση σε σούπερ μάρκετ προϊόντων όπως κουβέρτες, θερμαντικά σώματα και οτιδήποτε άλλο προστατεύει από το κρύο.

Διαβάστε εδώ και τη νέα συνεργασία που έκανε ο Σκλαβενίτης! Έφερε νέα προϊόντα στα καταστήματα!

Ανατροπή: «Μαζί» Σκλαβενίτης - ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην παραλιακή οδό Τενέδου της Καβάλας είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί το προσεχές διάστημα μια «μάχη».

Μια «μάχη» μεγάλων εταιριών σούπερ μάρκετ. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του proininews οι οποίες συνδέουν το ενδεχόμενο ίδρυσης και λειτουργίας μεγάλου καταστήματος της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος με την επέκταση του υφιστάμενου καταστήματος της εταιρίας Σκλαβενίτης.

Δίπλα στο εν λόγο ακίνητο υπάρχει ημιτελές κτίσμα (είναι στα τούβλα) κι αμέσως μετά το υφιστάμενο σούπερ μάρκετ της εταιρίας Σκλαβενίτης. Λέγεται λοιπόν ότι η εταιρία Σκλαβενίτης θέλει να επεκτείνει το κατάστημα της νοικιάζοντας το διπλανό ακίνητο. Κι αυτές οι συζητήσεις είναι «προχωρημένες» και σε καλό επίπεδο.

Αν και οι δύο συμφωνίες ολοκληρωθούν τότε το μεγάλο σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη θα είναι δίπλα με το κατάστημα σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος. Τέτοια συνύπαρξη μπορεί να συνηθίζεται σε μεγαλύτερες της Καβάλας πόλεις (το ένα σούπερ μάρκετ δίπλα στο άλλο) αλλά για την Καβάλα θα συμβεί πρώτη φορά.

Θυμίζουμε ότι σε μικρή απόσταση βρίσκεται το Grant Μασούτης ενώ ακόμη πιο δυτικά (στην Καλαμίτσα) η εταιρία Μασούτης έχει ένα ακόμη κατάστημα της.

Πηγή: aftodioikisi.gr