Έκτακτο - Αρναούτογλου: Σε αυτή την περιοχή θα πέσουν τα πρώτα χιόνια τις επόμενες ημέρες

Ενημερωθείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Αρναούτογλου: Σε αυτή την περιοχή θα πέσουν τα πρώτα χιόνια τις επόμενες ημέρες

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου μας ενημέρωσε για μια έκτακτη μεταβολή του καιρού που το Σαββατοκύριακο θα φέρει χιόνια σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας.

Η έκτακτη ανακοίνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Μετεο-έκπληξη!

Αντι για βροχή, ασθενείς χιονοπτώσεις δείχνουν ξαφνικά τα πρωινά στοιχεία στα βορειοδυτικά το Σαβ/κύριακο ακόμα και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο!!

Η μικρή μετατοπιση του χαμηλού της Ιταλίας ανατολικότερα ίσως καταφέρει να δώσει το πρώτο πασπάλισμα χιονιού της σαιζόν ακόμα και σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας (650-700μέτρα) και κάτιτις παραπάνω στα υπόλοιπα ορεινά της δυτικής μακεδονίας, της Ηπειρου και της δυτικής Θεσσαλίας, την νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή! Λεπτομερειες στο 15λεπτο δελτίο καιρου της ΕΡΤ3..

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Διαβάστε εδώ την σημερινή ανακοίνωση της ΕΜΥ για τον καιρό!

«Έσκασε» η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου - «Έρχονται τα πρώτα χιόνια»

Μόλις πριν από λίγη ώρα, μέσα από το καθιερωμένο δελτίο καιρού της ΕΡΤ, ο Σάκης Αρναούτογλου, έκανε την δική του πρόγνωσε και αναφέρθηκε στα πρώτα χιόνια που πρόκειται να πέσουν μέσα στις επόμενες μέρες στη χώρα μας.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναφέρει, ότι επιτέλους θα υπάρξει κινητικότητα στην Ευρώπη με βαρομετρικά χαμηλά, που θα μας επηρεάσουν κυρίως από την Τρίτη (17/11) κι έπειτα, με τους ανέμους έως 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία να πέφτει, για να σημειωθούν καταιγίδες και χιόνια. Για αύριο (14/11) θα υπάρξουν ασθενή φαινόμενα.