Κορωνοϊός: Κατέληξε μοναχή στην Αλεξανδρούπολη

Δεν τα κατάφερε...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Κατέληξε μοναχή στην Αλεξανδρούπολη

Τον θάνατο μιας μοναχής σε μονή όπου καταγράφονται κρούσματα κορωνοϊού, γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

«Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάκρης, μετά από τεστ ανίχνευσης, εμφανίσθηκαν θετικά κρούσματα σε μοναχές. Τέθηκαν όλες σε ιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση και δόθηκαν οδηγίες βάσει των πρωτοκόλλων» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

Ενώ συμπληρώνεται: «Σήμερα καταγράφηκε αιφνίδιος θάνατος μοναχής, η οποία ξαφνικά παρουσίασε συμπτώματα που οδήγησαν σε καρδιακή ανακοπή και πνευμονική εμβολή». Βρέθηκε θετικό βρέφος 10 μηνών στη Λέσβο!

πηγή: athensmagazine

Θρήνος: Αξιωματικός των ένοπλων δυνάμεων έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικός του Στρατού Ξηράς απεβίωσε σήμερα, προσβεβλημένος από κορωνοϊό, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε τις τελευταίες ημέρες της νοσηλείας του.

Η πανδημία από τον κορωνοϊό έχει πλήξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, καθώς έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα ότι στέλεχος που υπηρετούσε στον Στρατό Ξηράς άφησε την τελευταία του πνοή, όντας θετικός στη θανατηφόρα νόσο.

πηγή: onAlert

Κορωνοϊός: Θετικοί υπάλληλοι του υγειονομικού στον Ευαγγελισμό

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά τον εντοπισμό έντεκα κρουσμάτων κορωνοϊού στο υγειονομικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, πρόκειται για έναν πνευμονολόγο, τρεις εργαζόμενους στη μονάδα Covid και 7 ακόμα άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου.

Παράλληλα ο Πρόεδρος Ιδιωτικών Κλινικών ανέφερε γιατί αρνηθήκαν να δώσουν τις 200 κλίνες στη Θεσσαλονίκη για covid ασθενείς.