Απελπιστική κατάσταση για τον Απόστολο Βακάκη - Η ανακοίνωση των Jumbo

Το lockdown τον ισοπέδωσε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απελπιστική κατάσταση για τον Απόστολο Βακάκη - Η ανακοίνωση των Jumbo

Θύμα της επιτυχίας της πέφτει η Jumbo του Απόστολου Βακάκη. Με νέα ανακοίνωση της η αλυσίδα κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ηλεκτρονική παραγγελία μέχρι νεωτέρας καθώς βλέπει πως το αρχικό πλάνο της να προλάβει να αποσυμφορηστεί η κατάσταση ως τις 26 του Νοέμβρη πηγαίνει περίπατο!

Οι ανεκτέλεστες παραγγελίες που είχαν προλάβει να υποβληθούν ως τις 17 Νοεμβρίου όταν και «κλείδωσε» το e-shop παραμένουν δεκάδες χιλιάδες καθώς η αλυσίδα αφενός δεν έχει την υποδομή να ανταποκριθεί, αφετέρου εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τα δίκτυα ταχυμεταφορών που δέχονται τεράστια πίεση λόγω και του Black Friday.

Ως αποτέλεσμα η Jumbo αναγκάστηκε να τροποποιήσει την αρχική ανάρτηση της στο e-shop βγάζοντας την ημερομηνία επαναλειτουργίας του. Πλέον το μήνυμα αναφέρει:

Η ανακοίνωση των καταστημάτων Jumbo

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται κανονικά».

Jumbo ανακοίνωση

Διαβάστε εδώ και για το σκάνδαλο μεγατόνων που αποκαλύφθηκε εχθές με μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων σούπερ μάρκετ!

Απόστολος Βακάκης: Αυτή είναι η διάδοχός του στα Jumbo

Ποια θα είναι η διάδοχος του Απόστολου Βακάκη; Σε ποια χέρια θα περάσουν τα Jumbo; Το τιμόνι της εταιρείας φαίνεται πως θα κρατήσει πρώτη, η κόρη του Σοφία, καθώς ήδη ανέλαβε μια θέση ευθύνης στο Δ.Σ. της εισηγμένης, ως Εκτελεστικό Μέλος.

Με την εταιρεία είχε ασχοληθεί και η δεύτερη κόρη Βακάκη, Χριστίνα, στον νευραλγικό τομέα των δημοσίων σχέσεων και στο e-shop, όμως την κέρδισε η αγάπη της για τη μαγειρική και πλέον σπουδάζει σεφ στο Μαϊάμι.

Η Σοφία, χαμηλού προφίλ που ξεκίνησε να δουλεύει από μικρή στην εταιρεία ως υπάλληλος, ήταν και η πρώτη που έμαθε τα τραγικά νέα για τον χαμό του μοναχογιού της οικογένειας Γιώργου.

Σοφία Βακάκη: Ποια η νέα βασίλισσα των Jumbo και κληρονόμος της «αυτοκρατορίας»

Απόστολος Βάκακης ποια η κόρη του Σοφία Βακάκη που θα αναλάβει τα Jumbo

Με οικονομικές σπουδές στις ΗΠΑ, η Σοφία Βακάκη ξεκίνησε να εργάζεται ως υπάλληλος, αμέσως μετά την απόκτηση του πτυχίου της και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Στο πλευρό του πατέρα της, έμαθε όλα τα «μυστικά» της πετυχημένης αλυσίδας, ώστε σε λίγα χρόνια να είναι σε θέση να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις.

Η ίδια κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις από την ευγενική της φυσιογνωμία, το νεαρό της ηλικίας και το ζήλο που έδειχνε για να μάθει όλες τις πτυχές του επιχειρείν.

Η Σοφία Βακάκη, έδειξε από νωρίς ότι αν και χαμηλών τόνων έχει «αρσενικό» μυαλό και διαχειρίζεται σοφά οικογενειακές αλλά και επιχειρησιακές δυσκολίες.

H ένταξή της στο ΔΣ αποτελεί για την αγορά, τη «συνέχεια» των JUMBO. Ωστόσο, ο Απόστολος Βακάκης είχε επιλέξει να “μυήσει” και τα τρία του παιδιά στον κόσμο των JUMBO.

Μάλιστα, η δεύτερη κόρη του Χριστίνα, ασχολήθηκε με τις δημόσιες σχέσεις της Jumbo, αλλά και με την συνεχή αναβάθμιση της ιστοσελίδας της εταιρίας και το eshop.

Τελικά την κέρδισε η μαγειρική και τώρα σπουδάζει σεφ σε μία από τις πιο γνωστές σχολές στο Μαϊάμι.

Η αρχή, που σίγουρα ο Αιγύπτιωτης Απόστολος που βρίσκεται στο τιμόνι της JUMBO θα προσπαθήσει να διδάξει στα τέκνα του είναι η αγάπη για την δουλειά. Ο ίδιος δουλεύει τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα.