Ξέσπασε παγκόσμια θλίψη - Έφυγε από την ζωή ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ασύλληπτο..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε παγκόσμια θλίψη - Έφυγε από την ζωή ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Πληροφορίες από την Αργεντινή αλλά και δημοσιεύματα από την χώρα, αναφέρουν ότι πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στα 60 χρόνια του, πριν λίγες ημέρες έκανε επέμβαση στον εγκέφαλο.

Στις αρχές Νοεμβρίου ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής είχε κάνει επέμβαση στον εγκέφαλο ενώ οκτώ μέρες μετά την εγχείρηση, είχε πάρει εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν για να συνέχιζε σπίτι την ανάρρωσή του.

Η «Clarin» ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Μαραντόνα, ενώ ήταν στο σπίτι του στο προάσιο Σαν Αντρές του Μπουένος Άιρες", είχε πρόβλημα αναπνευστικό. Έξι ασθενοφόρα έσπευσαν στην κατοικία του για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Με τον Μαραντόνα ήταν η κόρη του Ντάλμα».

Γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου 1965 στο Μπουένος Άιρες, όχι μόνο άφησε το στίγμα του στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά συναγωνίστηκε με τον Πελέ για τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών στον βασιλιά των σπορ.

Πηγή: iefimerida.gr

Λίγα λόγια για τον Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου. Θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ενώ αρκετοί στο άθλημα, συμπεριλαμβανομένων φιλάθλων και δημοσιογράφων, θεωρούν το Μαραντόνα ως τον μεγαλύτερο όλων των εποχών. Στις εκλογές της IFFHS ψηφίστηκε 5ος καλύτερος ποδοσφαιριστής του 20ού αιώνα. Ακόμη, βραβεύτηκε από τη ΦΙΦΑ ως ο καλύτερος παίκτης του αιώνα μαζί με τον Πελέ.

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο γιος του Μαραντόνα

Λίγες μέρες μετά το εξιτήριο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο γιος του, Ντιέγκο Τζούνιορ, εισήχθη με τη σειρά του στο νοσοκομείο, έχοντας παρουσιάσει επιπλοκές στην υγεία του λόγω του κορωνοϊού.

Ο 34χρονος γιος του Αργεντίνου θρύλου, ο οποίος είχε παίξει επίσης ποδόσφαιρο για μερικά χρόνια, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 5 Νοεμβρίου και παρουσίασε βαριά συμπτώματα, κυρίως υψηκό πυρετό και βήχα, με την κατάστασή του να μη βελτιώνεται και να διακομίζεται σε νοσοκομείο της Νάπολης. Στο νοσοκομείο και ο Μαραντόνα!

Ωστόσο, τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, παραμένει εκτός κινδύνου και η εισαγωγή του έγινε προληπτικά για να αντιμετωπιστούν πιο αποτελεσματικά τα συμπτώματά του.

Στο νοσοκομείο ο γιος του Μαραντόνα λόγω κορωνοιού

Πηγή: protothema.gr