Καιρός: "Τα επόμενα 24ωρα..." - Ανησυχητική πρόβλεψη από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Μεγάλη προσοχή με το φαινόμενο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καιρός:

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί για την εμφάνιση του φαινομένου της πάχνης και τα επόμενα 24ωρα, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παράλληλα, αναλύει την κίνηση του ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού που οργανώνεται και... δρα ήδη στην περιοχή της Ισπανίας, το οποίο κινείται αργά προς τα ανατολικά και θα φτάσει το Σαββατοκύριακο στα... πρόθυρα της χώρας μας.

Μέχρι και το Σάββατο, μάλιστα, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος στη χώρα μας, με τον παγετό και την πάχνη τις πρώτες πρωινές ώρες να είναι τα μόνα ανησυχητικά φαινόμενα, ενώ από το Σάββατο το πρωί θα κάνουν την εμφάνισή τους και ομίχλες.

Από την Κυριακή, όμως, αναμένεται από τα δυτικά η επιδείνωση του καιρού. Ποιες περιοχές θα δεχτούν ίσως και έντονα φαινόμενα;

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό στο παρακάτω βίντεο

Διαβάστε εδώ ωστόσο την σημερινή πρόβλεψη! Σε ποια περιοχή θα φτάσει η θερμοκρασία και -8 βαθμούς;

Έκτακτο - Αρναούτογλου: Σε αυτή την περιοχή θα πέσουν τα πρώτα χιόνια τις επόμενες ημέρες

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου μας ενημέρωσε για μια έκτακτη μεταβολή του καιρού που το Σαββατοκύριακο θα φέρει χιόνια σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας.

Η έκτακτη ανακοίνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Μετεο-έκπληξη!

Αντι για βροχή, ασθενείς χιονοπτώσεις δείχνουν ξαφνικά τα πρωινά στοιχεία στα βορειοδυτικά το Σαβ/κύριακο ακόμα και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο!!

Η μικρή μετατοπιση του χαμηλού της Ιταλίας ανατολικότερα ίσως καταφέρει να δώσει το πρώτο πασπάλισμα χιονιού της σαιζόν ακόμα και σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας (650-700μέτρα) και κάτιτις παραπάνω στα υπόλοιπα ορεινά της δυτικής μακεδονίας, της Ηπειρου και της δυτικής Θεσσαλίας, την νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή! Λεπτομερειες στο 15λεπτο δελτίο καιρου της ΕΡΤ3..

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου