Κορωνοϊός: Πάρτι με τουλάχιστον 10 άτομα στο Αλιβέρι

Τους κατήγγειλαν οι γείτονες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Πάρτι με τουλάχιστον 10 άτομα στο Αλιβέρι

Τρόπους να αψηφούν τα μέτρα βρίσκουν φαίνεται πολλά άτομα, ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας, που παρά το lockdown αλλά και την κρισιμότητα των στιγμών, συμπεριφέρονται λες και δεν υπάρχει κορωνοϊός. Σύμφωνα με το eVima.gr χθες το βράδυ νεαρή στο Αλιβέρι Εύβοιας διοργάνωσε «κορωνοπάρτι» με 10 άτομα τουλάχιστον.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη, που είναι γείτονας, από νωρίς το απόγευμα υπήρξε έντονη κινητικότητα. Πάνω από 10 άτομα μπήκαν στο σπίτι της νεαρής κοπέλας, που διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων, ενώ μετά από κάποια ώρα, η μουσική ήταν στο τέρμα.

Στο πάρτι, καταγγέλλει ο αναγνώστης, διασκέδαζαν όλοι μαζί, χωρίς να φορούν μάσκες και να τηρούν μέτρα προστασίας. Στο μεταξύ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας προειδοποίησε για τα φετινά Χριστούγεννα!

Πηγή: protothema.gr

Κορωνοϊός - Lockdown: Αυτόφωρο και βαρύ πρόστιμο σε καταστηματάρχη στη Χαλκίδα

Βαρύς είναι ο πέλεκυς για έμπορο στη Χαλκίδα, που άνοιξε το κατάστημά του και πουλούσε προϊόντα, αψηφώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το evima.gr, το περιστατικό έγινε χθες, Παρασκευή, όταν η αστυνομία εντόπισε τον επαγγελματία να έχει ανοίξει το κατάστημά του. Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο των 300 ευρώ και στην πελάτισσα που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα. Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας προειδοποίησε για τα φετινά Χριστούγεννα!

Πηγή: protothema.gr

Κορωνοϊός: Συνελήφθη ιδιοκτήτης που λειτουργούσε παράνομα το κατάστημα του στην Έδεσσα

Ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Έδεσσα λειτουργούσε την επιχείρησή του, παρά την απαγόρευση που ισχύει για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Όταν αστυνομικοί κλήθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, να ελέγξουν το κατάστημα -το οποίο λειτουργεί ως εστιατόριο- διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό του βρίσκονταν πέντε άτομα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο ιδιοκτήτης συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών, ενώ από την αστυνομία επιβλήθηκε εναντίον του διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Στους δε θαμώνες επιβλήθηκε, στον καθένα, πρόστιμο 300 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr