Τραγωδία στα Καλύβια: Άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς

Σοκαριστική είδηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στα Καλύβια: Άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς

Μία αληθινή τραγωδία σημειώθηκε στα Καλύβια ο θάνατος ενός άνδρα, ο οποίος αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που κοίταζαν «παγωμένοι» το τραγικό σκηνικό της οικογενειακής τραγωδίας.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ κλήθηκε να σπεύσει σε οικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή των Καλυβίων, με τις πληροφορίες να έκαναν λόγο για την ύπαρξη ενός οπλισμένου άνδρα. Οταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί είδαν έναν ένοπλο με μια κυνηγετική καραμπίνα στα χέρια.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επικεφαλής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον κάλεσε να κατεβάσει το όπλο και να παραδοθεί. Ωστόσο, εκείνος δεν το έπραξε και αυτοκτόνησε, ενώ πρόσφατα ένας άνδρας αυτοκτόνησε στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: athensmagazine.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι

Μία αληθινή τραγωδία έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άτυχος 44χρονος άνδρας αποφάσισε να πηδήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού του και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Περίπου στις 09:30, έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος πολυκατοικίας στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις συνθήκες της μοιραίας πτώσης του άνδρα, ενώ σοκ προκάλεσε και ο άνδρας που έπεσε από τη γέφυρα της Ολύμπιας Οδού.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτοκτόνησε 52χρονη θετική στον κορωνοϊό

Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το βράδυ μια 52χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καβάλας με κορωνοϊό. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το «proininews.gr», νοσηλευόταν στην κλινική COVID και πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου.

Η γυναίκα φαίνεται ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και προχθές, πηγαίνοντας στην περιοχή του Παληού στην Καβάλα, όπου έπεσε στη θάλασσα για να πνιγεί.

Μια περίοικος την είδε και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που την ανέσυραν ζωντανή. Τότε εκείνη τους είπε ότι ο λόγος που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της ήταν ότι είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό. Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

πηγή: protothema