Κορωνοϊός: Πέθανε ο ο πρόεδρος της “Longchamp”, Philippe Cassegrain

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Πέθανε ο ο πρόεδρος της “Longchamp”, Philippe Cassegrain

Σε ηλικία 83 ετών πέθανε ο πρόεδρος της “Longchamp“, Philippe Cassegrain ύστερα από επιπλοκές του κορωνοϊού. Ο διάσημος σχεδιαστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Αν και πάλεψε γενναία, δεν τα κατάφερε!

Η γαλλική εταιρεία δερμάτινων ειδών προέβη χθες στην ακόλουθη ανακοίνωση που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο οίκος Longchamp μόλις έχασε τον πρόεδρό του, Φιλίπ Κασγκρέν, ο οποίος έχει συμβάλλει στην επιτυχία αυτής της γαλλικής οικογενειακής επιχείρησης με την ενέργεια και το ταλέντο του επί 60 συναπτά έτη.» Πέθανε και δεύτερη νοσηλεύτρια στη Δράμα

Νόσησε από κορωνοϊό ηθοποιός από τις 8 Λέξεις - «Είχε γίνει όλο αυτό με τους νεκρούς και..»

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε, ο ηθοποιός των 8 Λέξεων, Θεοχάρης Ιωαννίδης και προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Έκανε γνωστό πως νόσησε από κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο, κάτι που δεν ήθελε να μαθευτεί.

Η αποκάλυψη του ηθοποιού των 8 Λέξεων για τον κορωνοϊό

Η αποκάλυψη έγινε αποκάλυψε καταλάθος, όταν τον ρώτησαν αν... στόλισε!

«Κόλλησα φέτος τον Μάρτιο. Δεν είπα χώρισα, είπα κόλλησα κορωνοϊό τον Μάρτιο. Δεν ήθελα να το πω ποτέ, αλλά επειδή με ρωτήσατε. Ήμουν στο Λονδίνο και κόλλησα κορωνοϊό τον Μάρτιο. Το πέρασα ήπια, αλλά δεν ήξερα τι με περιμένει. Είχα λίγα δέκατα, αλλά όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό είχε γίνει όλο αυτό με τους νεκρούς στην Ιταλία και δεν ήξερα τι με περιμένει

Ήμουν μόνος στο Λονδίνο. Είχα πάει για κάποιες δουλειές και τελικά έμεινα περισσότερο από όσο περίμενα. Δεν έκανα τα ραντεβού μου και έμεινα σε καραντίνα, μέχρι να επιστρέψω. Τώρα είμαι καλά», αποκάλυψε. Δείτε ωστόσο όλες τις σημερινές εξελίξεις της σειράς 8 Λέξεις.

Κορωνοϊός: Θετικός ο Λιουίς Χάμιλτον


Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρωταθλητής της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes διαγώστηκε θετικός στην Covid-19 και θα χάσει τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Μπαχρέιν.

πηγή: cnngreece