Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοκάρει ο αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού σε κατάστημα Lidl - Δείτε σε ποια περιοχή

Κόκκινο συναγερμός!

Σοκάρει ο αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού σε κατάστημα Lidl - Δείτε σε ποια περιοχή
Ενημέρωση 02.12.2020 12:16
Από Youweekly Team

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από την τελευταία παρέμβαση του σωματείου στον χώρο των σουπερμάρκετ για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Τα μέτρα προστασίας είναι ανεπαρκή ή ανύπαρκτα την στιγμή που οι ειδικοί κάνουν λόγο για έξαρση της πανδημίας. Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώνεται με το χειρότερο τρόπο: Τέσσερις (4) συνάδελφοί από κατάστημα της επιχείρησης Lidl στη Λαμία βρέθηκαν θετικοί στον ιό και έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Άμεσα η διοίκηση του σωματείου επιδίωξε υπεύθυνη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο χώρο και απαίτησε περισσότερα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους και το καταναλωτικό κοινό. Η απάντηση της διεύθυνσης του εν λόγω καταστήματος ήταν «πήραμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρήσαμε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για να περιορίσουμε το κακό».

Πηγή: kaliterilamia.gr

Έκτακτο: Κρούσμα κορωνοϊού στα Lidl - Σε αυτή την περιοχή κλείνει το κατάστημα

Ξαφνικό "λουκέτο" φαίνεται να μπαίνει σε κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl. Ο λόγος είναι ένα κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε σε κατάστημα της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας, η εταιρία Lidl Ελλάς -η οποία έκανε μια νέα συνεργασία- ενημερώνει ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού Covid-19 ενός από τους εργαζομένους στο κατάστημα Αμπελοκήπων του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα στην οδό Σεβαστουπόλεως 133, το κατάστημα θα αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας:

Θα διενεργηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία, ώστε να δοθεί το πιστοποιητικό απολύμανσης, ενώ θα πεταχτούν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα αρτοποιείου έψησης (bake off) και θα αντικατασταθούν με νέα μετά την απολύμανση.

Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος, ενώ το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει με νέο προσωπικό.

H Lidl Ελλάς διαβεβαιώνει τους εργαζομένους και τους καταναλωτές ότι θα συνεχίσει να τηρεί τα υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφάλειας βάσει των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών αλλά και της πιστοποίησης Covid Shield από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas που έχει λάβει στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» και ελέγχεται συνεχώς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καμπανάκι για κατάστημα σούπερ μάρκετ της Lidl - Γιατί και σε ποια περιοχή

Συναγερμός - Πετάξτε από την κουζίνα σας αυτό το προϊόν των Lidl

Share