Θρήνος! Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Δυστυχώς..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος! Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο Hugh Keays-Byrne, ο... κακός των ταινιών Mad Max.

Ο Χίου Κιζ-Μπιρν συμμετείχε και στην πρωτότυπη ταινία, αλλά και στο remake με τίτλο Mad Max: Fury Road, που γυρίστηκε μετά από 36 χρόνια. Ήταν, μάλιστα, ο μοναδικός που είχε συμμετοχή και στις δυο ταινίες.

Τον θάνατο του Αυστραλού ηθοποιού, ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Τεντ Τζόγκεγκα. «Υπήρξε ένας ήρως για τον κινηματογράφο της Αυστραλίας» είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη ταινία με την οποία έγινε γνωστός ήταν το Mad Max του 1979, όταν ήταν ο... κακός που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο Μελ Γκίμπσον, ενώ το 2015 βρέθηκε «απέναντι» στη Σαρλίζ Θέρον και τον Τομ Χάρντι. Στην καριέρα του συμμετείχε σε πάνω από 50 κινηματογραφικές ταινίες, σε διάστημα 50 ετών ενώ παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του. Θρήνος επικρατεί και με τον θάνατο του Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν.

Πηγή: ethnos.gr

Πένθος - Έφυγε από τη ζωή ο ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Darth Vader»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο David Prowse, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Darth Vader στην πρώτη τριλογία ταινιών Star Wars.

Ο θάνατος του Prowse επιβεβαιώθηκε στο The Hollywood Reporter από τον ατζέντη του Thomas Bowington το Σάββατο το βράδυ.

Από την άλλη, το πρακτορείο Bowington Management μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα στο Twitter, ανακοινώνοντας το θάνατό του ηθοποιού με «μεγάλη λύπη και θλίψη για εμάς και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνουμε ότι ο David Prowse πέθανε σε ηλικία 85 ετών». Νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος.

Darth Vader πέθανε

Κορωνοϊός: Πέθανε ο μουσικός Βασίλης Blue Σωτηρίου

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, από κορωνοϊό, ο Κοζανίτης μουσικός Βασίλης Blue Σωτηρίου.

Ο μουσικός νοσηλευότανε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και ζούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο άτυχος μουσικός δεν είχε κάποια υποκείμενα νοσήματα, ενώ είχε εισαχθεί για νοσηλεία στις 4 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, και ένας 70χρονος στη Χαλκίδα έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης της της Jazz-Blues μουσικής σκηνής. Δημιούργημά του η Blue Rose Band ένα ευέλικτο σύνολο με ιστορία, με έμφαση στο μπλουζ αλλά και τζαζ φάνκ αναφορές.

Πηγή: iefimerida.gr