Φωτιά στα Εξάρχεια

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φωτιά στα Εξάρχεια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή των Εξαρχείων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε σε ακάλυπτο χώρο του σπιτιού που βρίσκεται στην οδό Ερεσού, ενώ μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κάποιο παρακείμενο οίκημα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει έξι οχήματα της Πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε και στο Αλιβέρι!

Φωτιά στην Θεσσαλονίκη

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρεία και ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αθηνάς στην περιοχή Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησε η Πυροσβεστική, ενώ στο όχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια.

πηγή : protothema

Τραγωδία στην Αργολίδα: Ανασύρθηκαν νεκρά δυο αδέρφια από φωτιά στο σπίτι τους

Δύο αδέλφια, ηλικίας 58 και 55 ετών αντίστοιχα, ανασύρθηκαν νεκρά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στην Αργολίδα.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε για φωτιά σε σπίτι στα Δίδυμα και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Όταν έφτασαν στο σπίτι και ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς εντόπισαν τους δύο άνδρες οι οποίοι σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 είχαν χάσει τη ζωή τους. Στο ίδιο σπίτι διέμενε και 48χρονη αδελφή των δύο ανδρών, η οποία εντοπίστηκε σώα.

Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Πηγή: protothema.gr

Φωτιά σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες για νεκρό 16χρονο

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης κι αμέσως σήμανε συναγερμός στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας έφηβος, ενώ πληροφορίες θέλουν να είναι νεκρός.

Οπως αναφέρει το thestival λίγο πριν τις 11:00 ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Νάτσινα στη Θεσσαλονίκη. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, οι οποίες προχώρησαν σε εκκένωση της πολυκατοικίας. Οι πυροσβέστες έθεσαν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ στο διαμέρισμα εντόπισαν νεκρό το 16χρονο αγόρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος είχε κινητικά προβλήματα και εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο εσωτερικό του σπιτιού. Σημειώνεται πως λόγω της φωτιάς η πολυκατοικία εκκενώθηκε. Μάλιστα οι πυροσβέστες χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν μία μητέρα με το παιδί της από τον τέταρτο όροφο.

Πηγή: iefimerida.gr